Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şansă nesperată pentru FCSB! Anunţul slovacilor despre Adam Nemec

Şansă nesperată pentru FCSB! Anunţul slovacilor despre Adam Nemecgalerie foto

FCSB

Comentarii

Oficialii celor de la FCSB sunt în căutarea unui atacant. După plecarea lui Denis Alibec, Harlem Gnohere a rămas singurul vârf din lotul roş-albaştrilor.

Deşi, la începutul verii, Adam Nemec i-a refuzat pe oficialii vicecampioanei, acum, un eventual transfer al slovacului la FCSB a prins din nou contur. După ce înţelegerea cu ciprioţii de la Pafos a picat, au apărut zvonuri că Nemec ar negocia cu Spartak Trnava.

Însă, oficialii campioanei Slovaciei au ţinut să clarifice situaţia unui eventual transfer al lui Adam Nemec: "Este un jucător interesant pentru sistemul nostru, dar nu ne aflăm în negocieri. Avem informaţii că el ar prefera să rămână să joace pentru un club din străinătate".

Becali: "Încă îl aşteptam pe Nemec! Ştie cum să ne contacteze dacă se răzgândeşte!"

Cum perioada de transferuri se apropie de final în majoritatea campionatelor din Europa, atacantul slovac este nevoit să-şi găsească echipă cât mai repede. Patronul celor de la FCSB chiar a recunoscut, săptămâna trecută, că încă este interesat de Nemec şi că, dacă acesta se va răzgândi, este bine-venit în lotul lui Nicolae Dică. 

Spartak Trnava a câştigat titlul în Slovacia şi este foarte aproape de calificarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, după ce s-a impus, în deplasarea de la Legia Varşovia, cu scorul de 2-0. Returul are loc astăzi, în Slovacia.

Afla mai multe despre: harlem gnoheredenis alibecfcsbliga campionilorchampions league 

viewscnt
Articole similare