Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Santiago Canizares, amintiri despre Ioan Andone în perioada Elche: ”M-a atras proiectul, pentru că aveam ocazia să joc alături de mari fotbalişti”

Santiago Canizares, amintiri despre Ioan Andone în perioada Elche: ”M-a atras proiectul, pentru că aveam ocazia să joc alături de mari fotbalişti”
Comentarii

Santiago Canizares, fostul mare portar al Valenciei şi al naţionalei Spaniei şi-a lansat propriul vlog în care vorbeşte despre momente importante din cariera sa.

În cel mai recent episod, Canizares şi-a amintit de perioada Elche, formaţie la care a evoluat în 1990-1991 şi la care a ajuns fiind împrumutat de Real Madrid, club unde Santiago Canizarez s-a format şi a crescut.

”Am ajuns la Elche cu un mare entuziasm, pentru că la acea vreme era o echipă excelentă, cu istorie bogată şi jucători foarte valoroşi. Era una dintre echipele de top din Segunda Division, cu jucători extrem de buni” şi-a amintit Canizares, care imediat a vorbit şi despre Ioan Andone, fostul mare internaţional român care evolua la acea vreme în Spania, pe  Estadio Manuel Martínez Valero: ”La acea vreme aveau jucători mari precum Pedro Pablo, Robi, Crespin, Ioan Andone care la acea vreme era internaţional şi titular în naţionala României. Eu am jucat în şapte meciuri, debutând pe Estadio El Helmantico. Eram un copil, am fost schimbat cu Miguel, care era o adevărată legendă în club la acea vreme. Am devenit rezervă şi am rămas pe bancă pentru tot restul sezonului” a mai spus Santiago Canizares.

Unul dintre cei mai buni portari spanioli ai anilor 90, Canizares a bifat 46 de meciuri în naţionala Spaniei, dar şi la cluburi importante precum Real Madrid, Celta Vigo sau Valencia. A cucerit patru titluri de campion al Spaniei, UEFA Champions League şi a bifat alte două finale în tricoul Valenciei. De patru ori a fost declarat cel mai bun portar din Spania.

Afla mai multe despre: santiago canizaresioan andoneelche 

viewscnt
Articole similare