Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Santiago Canizares, interviu cutremurător: "Nu mă mai tem de moarte! În acea zi îmi voi revedea fiul!"

Santiago Canizares, interviu cutremurător: "Nu mă mai tem de moarte! În acea zi îmi voi revedea fiul!"
Comentarii

Fostul internaţional spaniol Santiago Canizares a vorbit, într-un interviu pentru un post de radio din Argentina, despre pierderea fiului său Santi, în urmă cu trei luni, relatează Marca.

“Te gândeşti că nu vei trece niciodată prin aşa ceva. Santi era foarte bine când s-a născut, însă la trei ani şi jumătate s-a îmbolnăvit şi am luptat cu boala 15 luni. Din nefericire, această boală te doboară. Cel mai mare sprijin pentru mine a fost credinţa. Sunt catolic, cred în Dumnezeu şi nu cred că că aceasta este o pedeapsă, ci consider că există persoane pe care din anumite motive Dumnezeu le vrea alături de el foarte devreme. Poate ni le-a trimis pentru a ne da o lecţie importantă”, a spus Canizares.

Santiago Canizares, care este căsătorit şi mai are şase copii, a precizat că pentru el cel mai mare ajutor au fost credinţa şi o familie unită. “Trăiesc cu o durere foarte mare, nu pot să neg asta. Îmi este foarte dor. Au trecut câteva luni, parcă au fost cinci ani… Îţi spui că mereu ţi-a fost teamă de moarte. Acum ştiu că în ziua în care voi pleca de pe această lume îl voi revedea pe el. Acum nu mă mai tem de nimic”, a adăugat Canizares.

Santi, fiul în vârstă de cinci ani al fostului portar al naţionalei Spaniei Santiago Canizares, a decedat în luna martie. El suferea de cancer. Santi era unul dintre tripleţii lui Canizares şi unul dintre cei patru copii pe care acesta îi are cu a doua soţie, Mayte Garcia.

În vârstă de 48 de ani, Canizares a fost unul dintre cei mai buni portari la finalul anilor 90 şi la începutul acestui secol. El a evoluat pentru Real Madrid şi Celta Vigo, înainte de a ajunge al FC Valencia, unde şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei. Canziares are 46 de selecţii în naţională.

Afla mai multe despre: santiago canizaresmarcaspaniadeces 

viewscnt
Articole similare