Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Săpunaru a anunţat ce obiectiv are echipa după startul bun de sezon în Liga 1: "Şi noi suntem o forţă"

Săpunaru a anunţat ce obiectiv are echipa după startul bun de sezon în Liga 1: "Şi noi suntem o forţă"

Rapid

Comentarii

Săpunaru şi Pănoiu au oferit primele declaraţii, după victoria Rapidului cu FC Argeş, scor 1-0.

Reacţii după FC Argeş - Rapid 0-1

Cristian Săpunaru consideră că Rapid Bucureşti e o forţă, dar a admis că echipa în doreşte, momentan, să rămână în Liga 1: "Rapid vrea să-şi facă treaba la fiecare meci. Am reuşit ce ne-am propus până acum. Echipa e determinată să rămână în prima ligă. Vedeţi câţi suporteri vin după noi. Au cântat 90 de minute, a fost normal să cântăm cu ei la final. Şi noi suntem o forţă. Suntem Rapid Bucureşti. Îmi doresc să ne facem treaba şi cu FCSB, vedem la sfârşit ce se va întâmpla", a spus Săpunaru. 

Pănoiu, marcatorul golului victoriei rapidiştilor, vrea să-i dea gol şi FCSB-ului, în următoarea etapă. "E primul meu meci ca titular, mă bucur foarte mult pentru acest gol şi sper să continui pe această pantă pozitivă. E ceva extraordinar, abia aşteptam să marchez primul gol în Liga 1, mai ales că avem atâţia suporteri care vin la fiecare meci să ne susţină şi a fost cu atât mai frumos. Sunt suporteri minunaţi, cea mai frumoasă galerie şi ne bucurăm de suportul lor la fiecare meci. Cu FCSB este rivalitatea mult mai mare, dar pentru mine este un meci ca oricare altul, o să-l tratez la fel", a spus fotbalistul ofensiv al Rapidului. 

FC Rapid a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a patra a Ligii 1. În urma acestui rezultat, giuleştenii au urcat pe locul secund, cu 10 puncte, în timp ce gazdele rămân pe penultimul loc, cu un singur punct în patru etape.

 

Afla mai multe despre: rapid bucurestifc argessapunarupanoiu 

viewscnt
Articole similare