Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Săpunaru a numit cel mai bun fotbalist al echipei naţionale: „El e liderul! Tinerii ar trebui să-l urmeze”

Săpunaru a numit cel mai bun fotbalist al echipei naţionale: „El e liderul! Tinerii ar trebui să-l urmeze”

Echipa națională

Comentarii

Cristi Săpunaru e convins că Nicuşor Stanciu este cel mai valoros fotbalist al echipei naţionale în acest moment.

Săpunaru a numit cel mai bun fotbalist al echipei naţionale: „El e liderul! Tinerii ar trebui să-l urmeze”

Deşi a ratat un penalty în duelul cu Kosovo, Nicuşor Stanciu şi-a luat revanşa ulterior, reuşind să deschidă scorul pe Arena Naţională. Fotbalistul lui Damac a fost foarte activ pe durata întregului meci, oferind multe pase importante şi recuperând multe mingi.

Săpunaru a jucat cu Stanciu la echipa naţională şi a avut doar cuvinte de laudă pentru mijlocaş, concluzionând că tinerii ar trebui să-i ia exemplul şi să dea totul pentru echipa naţională.

„Stanciu... de când eram colegi la echipa naţională era ceva special. Este un jucător valoros, consider că este liderul vestiarului şi tinerii ar trebui să-l urmeze”, a spus Săpunaru, potrivit sport.ro.

Detaliul care l-a dat de gol pe Nicolae Stanciu la penalty-ul ratat cu Kosovo. Portarul s-a prins şi a parat: "A simţit" | EXCLUSIV

Victoria României cu Kosovo, 2-0 pe Arena Naţională, a fost "disecată" de Mihai Stoica şi Basarab Panduru, în direct la Orange Sport. Modul în care Nicolae Stanciu a executat penalty-ul ratat în repriza a doua contra kosovarilor a fost discutat, după partidă.

Mihai Stoica a explicat detaliul care l-a dat de gol pe Nicolae Stanciu unde va trimite mingea la penalty-ul ratat în faţa lui Muric, portarul kosovar, în repriza a doua din partida de pe Arena Naţională. România a învins cu 2-0 în grupa I a calificărilor la EURO 2024.

Nicolae Stanciu a ratat un penalty în minutul 61, după un fault asupra lui Florinel Coman, dar şi-a luat revanşa în minutul 83.

"Nicuşor Stanciu, chiar ştiu cât îşi doreşte să performeze cu echipa naţională. Era păcat să se termine meciul ăsta 0-0, cu penalty ratat Stanciu. Doar că nu aşa se bate penalty. Se ratează penalty-uri, dar nu aşa se execută. Asta e problema. Nu poţi să te duci fără elan. Noi văzusem de la început unde va bate, cum a simţit şi portarul. De acolo nu poţi să o suceşti, e foarte complicat. Mă bucur pentru Stanciu şi pentru naţională, au obţinut o victorie importantă", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: cristi sapunarunicusor stanciuechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare