Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Săpunaru a vorbit despre o potenţială întoarcere la naţională! ”Ce rost mai are să discutăm?” Ce a spus despre Mirel Rădoi

Săpunaru a vorbit despre o potenţială întoarcere la naţională! ”Ce rost mai are să discutăm?” Ce a spus despre Mirel Rădoi

Echipa națională

Comentarii

Cristi Săpunaru a dezvăluit că pentru el echipa naţională este un subiect închis.

Echipa naţională a României a revenit după mai mult de 12 ani pe Stadionul Steaua şi a învins, luni, cu scorul de 1-0 (1-0), reprezentativa Armeniei, în etapa a VIII-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. Tricolorii au şanse mari la baraj şi ocupă locul 2 în grupă, având şanse reale la baraj. 

Săpunaru a ajuns la vârsta de 37 de ani şi spune că pentru el echipa naţională este un subiect înschis, deoarece sunt mulţi fotbalişti tineri. Mirel Rădoi a declarat că va pleca de la cârma României în luna noiembrie, când îi expiră contractul cu FRF, dar Săpunaru crede că actualul selecţioner va fi convins să mai rămână. 

 ”Ce rost mai are să discutăm?” 

”Un subiect închis de mult naţionala, aţi văzut ce jucători tineri avem, ce rost mai are să discutăm. Îmi doresc să se califice la Campionatul Mondial. Mi-au plăcut foarte mult ultimele două meciuri, cu toate că a doua repriză ne-am speriat puţin de armeni, ne-am retras un pic şi nu cred că trebuia, trebuia să jucăm ca în prima repriză, dar am pus probleme Germaniei, am jucat ofensiv. 

Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să ajungem la baraj şi să câştigăm acolo. Păi, de ce să nu visăm la Campionatul Mondial? Nu avem dreptul să visăm? Jucăm cu fotbalişti destul de valoroşi şi ne putem califica.

E treaba lui Mirel Rădoi, dar nu cred că federaţia îl va lăsa să plece, dacă a dus echipa la baraj, trebuie să continue munca şi să califice naţionala la Campionatul Mondial. După părerea mea, el a făcut treabă foarte bună la naţională. Trebuie convins de federaţie. Federaţia oferă contractul, nu jucătorul”, a spus Cristi Săpunaru.

Afla mai multe despre: săpunaru-românia-rădoi 

viewscnt
Articole similare