You are here:

”Săpunaru este forţat să se retragă?”. Lennon a răspuns sincer după ce veteranul a fost rezervă neutilizată în primele două meciuri

”Săpunaru este forţat să se retragă?”. Lennon a răspuns sincer după ce veteranul a fost rezervă neutilizată în primele două meciuri

Rapid

Comentarii

Cristian Săpunaru a fost rezervă neutilizată în primele două meciuri ale Rapidului din acest sezon.

Neil Lennon, despre situaţia lui Săpunaru

Cristi Săpunaru (40 de ani) şi-a pierdut statutul de titular în acest sezon la Rapid.

Odată cu venirea lui Neil Lennon (53 de ani) pe banca tehnică, Săpunaru a fost înlocuit cu slovacul Filip Blazek (26 de ani). 

Neil Lennon a fost întrebat dacă Săpunaru este ”forţat” să se retragă, iar antrenorul a negat.

”Nu, cu siguranţă! Nu! Săpunaru este un profesionist, este într-o stare fizică foarte bună. Am discutat cu Cristi înaintea meciului cu CFR, vineri. Înţelege care este situaţia şi cu siguranţă va juca şi îşi va aduce contribuţia în acest sezon. Trebuie doar să aibă răbdare. Cu siguranţă îşi va aduce contribuţia în multe meciuri din acest sezon, indiferent că va fi titular sau va intra pe parcurs.

Săpunaru a jucat aici şi în amicalul de miercuri. A jucat 70 de minute şi s-a descurcat destul de bine. E important că a avut minute. Sunt şanse să-l vedem şi luni, dar nu vă voi spune echipa”, a spus Neil Lennon, la conferinţa de presă.

  • 150.000 de euro este cota e piaţă a lui Săpunaru, potrivit Transfermarkt

Veteranul mai are contract cu Rapid până la finalul acestui sezon. 

Afla mai multe despre: sapunarurapidneil lennon 

viewscnt
Articole similare