Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Săpunaru recunoaşte că a discutat cu Iordănescu despre o potenţială revenire la naţională! ”A rămas să bem o cafea şi să vedem ce putem face!”

Săpunaru recunoaşte că a discutat cu Iordănescu despre o potenţială revenire la naţională! ”A rămas să bem o cafea şi să vedem ce putem face!”
Comentarii

Cristi Săpunaru a ajuns la 38 de ani, dar este în continuare unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din România. El recunoaşte că a discutat cu Iordănescu despre o potenţială revenire la naţională.

Fundaşul Rapidului a fost prezent la sesiunea de refacere de la sediul FRF, iar acolo s-a întâlnit cu Edi Iordănescu. El a dezvăluit că a rămas să poarte o discuţie mai amplă cu selecţionerul despre o potenţială revenire la naţională. 

Cristi Săpunaru nu exclude o pontenţială revenire la naţională, dar vrea să poarte o discuţie cu Iordănescu, pentru a vedea dacă selecţionerul se va baza pe el în cazul în care ar fi convocat. 

”A rămas să bem o cafea şi să vedem ce putem face!”

”Am schimbat câteva cuvinte cu Edi, a rămas să bem o cafea şi să vedem ce putem face. Dacă mai e nevoie de mine, dacă mai pot ajuta cu ceva. N-am luat încă o decizie fermă. E mai bine pentru amândoi să purtăm o discuţie clară înainte de a trage o concluzie.

E o serie pe care o putem câştiga. Sincer, însă, nu cred că era nevoie de competiţia asta. Avem campionat, cupă, cupe europene, fotbalistul când se mai odihneşte? Mă refer aici în special la latura mentală, nu la cea fizică”, a declarat Cristi Săpunaru, potrivit Playsport.

În toată cariera lui, Cristi Săpunaru a strâns 36 de partide în tricoul selecţionatei României. 

Afla mai multe despre: românia-iordănescu-săpunaru 

viewscnt
Articole similare