You are here:

Şarapova n-o vrea pe Halep numărul unu. Ce propunere a făcut rusoaica înaintea partidei de la Roma cu românca

Şarapova n-o vrea pe Halep numărul unu. Ce  propunere a făcut rusoaica înaintea partidei de la Roma cu românca

Tenis

Comentarii

Propunere neaşteptată făcută de Şarapova înaintea meciului din semifinalele turneului de la Roma cu Simona Halep. Tenismena din Rusia, revenită în circuit după o suspendare de 15 luni pentru dopaj, a propus ca Serena Williams să devină favorita numărul 1 la turneele de Grand Slam.

"Mi-ar plăcea să văd această schimbare. Este un efort incredibil pentru o femeie să revină după ce a născut. Este o noua dimensiune...

Tenisul este un sport egoist, dar pierzi o parte din asta după ce naşti. Ar fi o schimbare plăcută!", a spus Şarapova într-o conferinţă de presă, potrivit Tennis World USA.

Această chestiune nu e nouă şi înclusiv Simona Halep a susţinut o astfel de iniţiativă. Ce e nou, e faptul că Maria Şarapova a venit cu această propunere tocmai acum, înainte de Roland Garros, acolo unde jucătoarea română va fi cap de serie numărul unu.

Conform regulamentului actual, jucătoarele care pleacă în concediu de maternitate pierd toate punctele şi au doar dreptul să se înscrie pe tabloul principal la opt turnee, prin prisma unui clasament protejat.

Afla mai multe despre: teniswtasimona halepşarapova,  

viewscnt
Articole similare