Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Sărea din copac şi alerga după iepure!” Fotbalistul „mitraliat” după România - Belgia: „N-a văzut asfaltul până la 15 ani!”

„Sărea din copac şi alerga după iepure!” Fotbalistul „mitraliat” după România - Belgia: „N-a văzut asfaltul până la 15 ani!”

Echipa națională

Comentarii

Jeremy Doku nu a scăpat de critica românilor după marele meci dintre Belgia şi România, de la EURO 2024.

Fotbalistul luat în colimator după România - Belgia: „Sărea din copac şi alerga după iepure!”

„Este diferenţă de ritm şi intensitate, păi mă uitam la băiatul ăla de pe stânga, Doku, când pleca de pe loc nici nu mai îţi dădeai seama ce culoare au codiţele, parcă era în desene animate.

Raţiu este unul din jucătorii cu viteza cea mai mare de reacţie şi de deplasare din Spania, atenţie, dar aseară a avut momente când părea fără viteză în duelurile cu băiatul ăla. Pleca ăla de ziceai că rupea brazda, cum zic fotbaliştii. Nu aveai ce să faci, astea sunt calităţi native, dar e vorba şi de o pregătire bună.

Să ştii că fizic nu am arătat rău, în afară de diferenţele date de calităţile native. Ce să îi faci, dacă ăla a văzut asfaltul la 15 ani, el alerga după iepure la el în ţară. Sărea din copac, când ateriza era direct în sprint. Normal că dacă îi pui în picioare ghete de câteva sute de euro şi este antrenat în ultimii 7-8 ani, face reacţie, plecări, ce să îi mai faci.

Lukaku e mare, dar are şi calitate tehnică, că mai sunt jucători mari dar sare mingea din ei ca din zid, dar ăsta şi protejează, pleacă de pe loc, e ditai ”animalul”. Păi când l-a dat o dată pe Burcă la o parte, era să îi facă fractură de coloană.

Nici nu l-a simţit şi vorbim de Burcă, nu de Vasilică de la Mioveni”, a declarat Robert Niţă, potrivit iamsport.ro.

Afla mai multe despre: jeremy dokuromaniabelgiarobert nita 

viewscnt
Articole similare