Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal cât casa la AC Milan! Ibrahimovic a fost UMILIT de soţia colegului său: gest neruşinat făcut de femeie | FOTO NECENZURAT

Scandal cât casa la AC Milan! Ibrahimovic a fost UMILIT de soţia colegului său: gest neruşinat făcut de femeie | FOTO NECENZURATgalerie foto
Comentarii

Federica Consolente, soţia lui Antonio Nocerino, a reacţionat dur, după gluma pe care Zlatan Ibrahimovic a făcut-o în cadrul prezentării la AC Milan despre jucătorul de 34 de ani.

Soţia lui Nocerino a reacţionat pe Instagram în urma declaraţiilor făcute de Zlatan Ibrahimovic, fotbalist care a semnat în urmă cu câteva zile cu AC Milan. Federica Consolente a utilizat un semn obscen peste o poză în care apare atacantul suedez, după ce acesta l-a ironizat pe italian. 

La prezentarea oficială a lui Zlatan, un reporter suedez i-a ridicat mingea la fileu, după ce l-a întrebat despre fostul său coleg, Antonio Nocerino, acum liber de contract, după ce s-a despărţit de Benevento în decembrie 2018: "Câte pase de gol mi-a furnizat? Zero. Am făcut totul singur", a declarat Ibra. 

Zlatan Ibrahimovic, noul fotbalist al lui AC Milan

Ibrahimovic, venit liber de contract după despărţirea de LA Galaxy a semnat un contract iniţial pe şase luni de zile, însă în cazul în care joacă peste 50% din meciuri, înţelegerea va fi prelungită automat pe încă un an de zile. Astfel, suedezul a fost întrebat dacă se gândeşte să se retragă din fotbal de la AC Milan: "Nu ştii niciodată, când ai o relaţie bună cu toată lumea... există o şansă", a mai spus atacantul.  

Ce număr va purta Zlatan Ibrahimovic la AC Milan

Revenit pe San Siro după aproape şapte ani, Ibrahimovic va purta tricoul cu numărul 21.

Atacantul suedez promite să îi facă fericiţi pe fanii milanezi. "Voi face ca San Siro să sară din nou de bucurie", a spus starul suedez. Ibrahimovic a mai jucat la AC Milan în 2010 şi 2012 şi a marcat 42 de goluri.

Afla mai multe despre: zlatan ibrahimovicac milangest obscen ac milanantonio nocerino 

viewscnt
Articole similare