Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal de proporţii la naţionala Suediei! Zlatan Ibrahimovic s-a revoltat şi l-a pus la zid pe selecţioner: ”E rasist!”

Scandal de proporţii la naţionala Suediei! Zlatan Ibrahimovic s-a revoltat şi l-a pus la zid pe selecţioner: ”E rasist!”
Comentarii

Adversara României din preliminariile Euro 2020, Suedia se confruntă în aceste zile cu un scandal de proporţii. Zlatan Ibrahimovic s-a contrat public cu selecţionerul Jan Andersson pe care îl acuză de rasism.

Suedia primeşte vizita Spaniei peste două zile, dar atmosfera la principala rivală a României la locul 2 în grupă nu este tocmai una bună.

Zlatan Ibrahimovic a furat atenţia cu acuzaţiile dure de rasism la adresa selecţionerului Janne Andersson. Profitând de vizita efectuată în aceste zile la Malmo, acolo unde îşi inaugurează statuia, cel mai bun jucător din istoria naţionalei Suediei l-a atacat în termeni duri pe actualul selecţioner Jan Andersson.

Fotbalist suedez cu origini bosniace şi croate, Zlatan Ibrahimovic a subliniat că actualul selecţioner a răbufnit: ”Ce se întâmplă? Câţi jucători de altă origine a convocat el prima dată? Pe nimeni. Ce a făcut apoi a făcut doar ca să fie political correct. Dar ştim cu toţii cum procedează şi de ce” a tunat Zlatan.

Zlatan l-a mai acuzat pe actualul selecţioner că vrea să distrugă ceea ce s-a creat cu multă muncă în ultimii 20 ani. Selecţionata era bazată în opinia sa pe multiculturalitatea din lot. Momentan selecţionerul Suediei nu a reacţionat al fel de dur. Secretarul general al Federaţiei Suedeze a fost singurul care a reacţionat public în ultimele ore: ”Afirmaţiile lui Zlatan Ibrahimivoc nu au nicio substanţă. Noi în susţinem pe Janne 100%. Îl cunosc foarte bine şi ştiu care sunt valorile sale, ba chiar le împărtăşesc” a declarat Hkan Sjostrand.

Şi Robin Quaison, atacantul naţionalei, care are origini ghaneze a reacţionat: ”Avem jucători ale căror origini sunt clare şi care provin din imigranţi. Nu cred că Janne este rasist. Eu spre exemplu am origini din altă zonă şi iată-mă, sunt aici” a comentat acesta.

În schimb, fostul internaţional Abbe Khalili a sărit în apărarea lui Ibra: ”Am vorbit în mai multe rânduri cu jucători din naţionala Suediei şi toţi sunt de aceeaşi părere cu Zlatan. El este un tip principal, care riscă mult expunându-se prin aceste afirmaţii, dar ştim cu toţii că are dreptate” a comentat fostul mijlocaş de la Kasimpasa pentru Expressen.

Suedia este advesara României în preliminariile Euro 2020 şi principala contracandidată la locul 2. România va juca împotriva naţionalei lui Janne Andersson pe 15 noiembrie la Bucureşti. În partida tur, suedezii s-au impus cu scorul de 2-1.

Afla mai multe despre: zlatan ibrahimovic 

viewscnt
Articole similare