Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal înainte de semifinala Champions League, Tottenham-Ajax. "S-au plâns? Ei câţi bani câştigă?" Replici acide între antrenori

Scandal înainte de semifinala Champions League, Tottenham-Ajax. "S-au plâns? Ei câţi bani câştigă?" Replici acide între antrenori

Fotbal

Comentarii

Semifinala Ligii Campionilor, Tottenham-Ajax, naşte intrigi. Pochettino şi Ten Hag s-au contrat înaintea duelului de la Londra.

Tottenham - Ajax e semifinala neaşteptată din aceast sezon al Ligii Campionilor. Englezii au avut sâmbătă meci în campionat, pierdut, acasă, cu West Ham, în timp ce Ajax a avut pauză. Olandezii s-au odihnit şi au putut pregăti exclusiv partida din această seară de la Londra. 

Când a auzit că nu Ajax nu a jucat, Pochettino a luat foc şi a susţinut că olandezii pornesc cu avantaj în prima manşă a semifinalei. Erik ten Hag nu a rămas dator şi i-a răspuns omologului de pe banca lui Tottenham. "Ce pot să spun? Noi jucăm în Eredivisie şi câştigăm 10 milioane de euro din drepturile de televizare. Ei cât primesc? Eu nu ştiu exact suma, dar oricum, mult mai mult? Asta nu mai e nedrept?" a tunat ten Hag. 

Iar diferenţa dintre banii pentru dreprutile TV e într-adevăr una extrm de mare. Tottenham primeşte de peste 15  ori mai mult pe sezon. În jur de 180 de mii de euro în fiecare stagiune. 

Prima semifinală a Ligii Campionilor, Tottenham - Ajax, se joacă de la ora 22:00, pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: tottenhamajaxucl 

viewscnt
Articole similare