You are here:

Scandal la Farul. Hagi şi Popescu, aproape de ruptură. Cei doi au avut o ceartă teribilă, iar preşedintele n-a mai venit la meciuri

Scandal la Farul. Hagi şi Popescu, aproape de ruptură. Cei doi au avut o ceartă teribilă, iar preşedintele n-a mai venit la meciuri

Farul Constanța

Comentarii

Farul are parte de rezultate dezastruoase în actualul sezon, iar Orange Sport a aflat că problemele constănţenilor sunt şi la nivelul conducerii.

Campioana României de acum două sezoane are mari probleme în actuala stagiune. Rezultatele sunt mult sub aşteptări, iar Farul ocupă un derizoriu loc 14 în Superliga, cu 13 puncte acumulate în cele 13 meciuri jucate.

Iar evoluţiile dezamăgitoare ale jucătorilor constănţeni nu sunt chiar întâmplătoare. Sursele Orange Sport au dezvăluit că cei mai importanţi oameni din conducerea Farului au avut un conflict serios.

Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu sunt aproape de o ruptură definitivă, după ce s-au certat în urmă cu aproximativ o lună. De altfel, preşedintele Farului nici n-a mai venit la ultimele meciuri jucate de echipa pregătită de Gheorghe Hagi.

În plus, "Regele" a dezvăluit, după înfrângerea de luni seara, cu Rapid, scor 0-5, că se pregătesc schimbări masive în cadrul clubului Farul.

"Toţi sunt într-o evaluare, şi staff-ul, şi eu, absolut toată lumea. Toţi avem o problemă în momentul de faţă. Cine va rămâne trebuie să facă lucruri pentru club. Trebuie să luptăm pentru Farul, trebuie să schimbăm totul, de mâine încolo trebuie să o luăm de la capăt. Ne aşteaptă un sezon foarte greu.

Eu nu pot să mă despart că sunt acţionar, poate nu o să mai fiu pe bancă. Nu trebuie să căutăm scuze, trebuie să fim toţi împreună, care mai vrea să fie, poate unii vor să renunţe" , a spus Gheorghe Hagi.

Rapid - Farul 5-0

Rapid a surclasat-o pe Farul cu 5-0 (3-0), luni seara, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a 13-a a Superligii.

Andrei Borza (13), Claudiu Petrila (30), Alexandru Paşcanu (40) şi Alexandru Dobre (72, 90+5) au marcat golurile echipei antrenate de Marius Şumudică.

Gazdele au deschis scorul prin Borza (ex-Farul), care a marcat cu dreptul din marginea careului. Petrila a majorat diferenţa (30), după o pasă greşită a lui Victor Dican. Paşcanu a înscris înainte de pauză (40), cu un voleu din centrul careului.

Debutantul Alexandru Dobre a marcat pe contraatac (72), cu un şut la colţul lung, la şase minute de la introducerea sa pe teren. Dobre a realizat dubla (90+5), din centrarea lui Claudiu Micovschi, după o pasă greşită a lui Nicolas Popescu la centrul terenului.

Fiecare echipă a avut câte un jucător eliminat. Gabriel Dănuleasă (Farul) a primit roşu în min. 82, pentru fault la Aaron Boupendza, în postură de ultim apărător, la doar un minut de la intrarea sa pe gazon.

Slovacul Jakub Hromada (Rapid) a fost eliminat în min. 90+1, pentru o intrare dură la Nicolas Popescu. Iniţial, Hromada primise cartonaş galben, dar, la semnalizarea arbitrajului video, Andrei Moroiţă l-a eliminat.

La Rapid au debutat cu acest prilej camerunezul Clinton Njie, gabonezul Aaron Boupendza şi Alexandru Dobre, iar la Farul, Luca Băsceanu (18 ani).

Rapid a obţinut prima sa victorie acasă în acest campionat.

Farul are un singur punct în ultimele trei etape şi o singură victorie în ultimele şapte etape.

Afla mai multe despre: hagifarul 

viewscnt
Articole similare