Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal la FCSB! Doi dintre titulari s-au certat în pauza meciului cu Lazio! De la ce a pornit totul şi ce decizie a luat Dică

Scandal la FCSB! Doi dintre titulari s-au certat în pauza meciului cu Lazio! De la ce a pornit totul şi ce decizie a luat Dică

FCSB

Comentarii

Chiar dacă FCSB a câştigat meciul cu Lazio, scor 1-0, Nicolae Dică n-a avut parte de linişte. La pauza meciului din Europa League, doi dintre fotbaliştii importanţi din lot s-au contrat dur în vestiar.

LIVE VIDEO | AICI AI TOATE DETALIILE DESPRE DINAMO - FCSB

Florin Tănase, căpitanul oficial, şi Mihai Pintilii, căpitanul recunoscut de vestiar, au schimbat cuvinte dure în pauza meciului cu Lazio din Europa League.

Pintilii i-a reproşat lui Tănase faptul că a pierdut multe dueluri şi că nu se implică serios în joc, preferând să cerşească lovituri libere din partea arbitrului, după cum scrie Fanatik. Nici Florin Tănase nu s-a lăsat mai prejos, iar conflictul verbal dintre cei doi a trebuit să fie întrerupt de restul colegilor.

Dică a luat decizia să-l schimbe imediat pe Pintilii, care oricum avea un cartonaş galben, iar pe parcursul reprizei a doua l-a scos din teren şi pe Tănase.

În derby-ul cu Dinamo, transmis azi, de la 20:45, la Telekom Sport 1, Pintilii şi Florin Tănase vor fi titulari.

Afla mai multe despre: fcsbscandalvestiarpintiliidica 

viewscnt
Articole similare