Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal la Liga 4! Acuzaţii grave aduse lui Marian Lumânare: ar fi încasat bani din vânzarea drepturilor TV, deşi susţine că AMFB nu vinde drepturi de difuzare

Scandal la Liga 4! Acuzaţii grave aduse lui Marian Lumânare: ar fi încasat bani din vânzarea drepturilor TV, deşi susţine că AMFB nu vinde drepturi de difuzare

Fotbal intern

Comentarii

Scandal la Liga 4. Steliştii şi reprezentanţii AMBF au lucruri de împărţit şi s-au lansat acuze dure la adresa lui Marian Lumânare, şeful forului de la Liga 4.

Florin Talpan şi Marina Lumânare se află într-un schimb de replici de la distanţă. Motivul? Promoavarea Stelei în Liga 3. Acuzat că nu vrea să oprească întrecerea din Liga 4 şi să o declare direct promovată în Liga 3 pe Steaua pentru că ar urmări să primească banii din vânzarea drepturilor TV, Marian Lumânare a venit cu un răspuns acid pentru Talpan, juristul CSA Steaua.

„Nu mă mai surprinde nimic la Florin Talpan pentru că după răspunsul primit de la domnul comandant Hâncu ne-am dat seama că el vorbeşte în numele său personal. Dar îl asigur eu că o să plătească pentru aceste afirmaţii, dacă nu are probe. Totul s-a făcut gratis, iar noi doream doar imagine pentru Liga 4. Nu ştiu ce urmăreşte Florin Talpan cu aceste acţiuni si vorbe aruncate aiurea, dar aşa ceva nu se mai poate. Nu am ajuns să stăm şi să îl promovăm pe Talpan la «masa verde» sau direct la baraj că mă ameninţă el pe mine cu dosare penale. Îi invităm pe conducătorii Stelei să le arătăm toate chitanţele, iar cu domnul Talpan nu am ce să mai discut. Îl vom reclama pe acest domn pe la toate comisiile abilitate”, a spus Lumânare pentru ProSport.

Totuşi, site-ul steaualibera.com susţine contrariul. Sursa citată scrie că, în 2018, la derby-ul Steaua - Academia Rapid, care a strâns o audienţă record pentru fotbalul românesc, Marian Lumânare ar fi vândut drepturile TV pentru difuzarea partidei către Durby Sports Marketing, firma lui Bobby Durbac, pentru 13.800 de lei.



În plus, steaualibera.com scrie că, deşi susţine că AMFB nu vinde drepturi TV, Marian Lumânare ar fi vândut drepturile TV pentru sezonul trecut către Asociaţia Steliştilor, sponsor al Stelei. Mai mult, drepturile TV aferente acestui sezon ar fi ajuns chiar în posesia Stelei.

Afla mai multe despre: liga 4steauapromovaremarian lumanareflorin talpan 

viewscnt
Articole similare