Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal monstru în Franţa! Un jucător important face dezvăluiri incredibile: "Cât timp Deschamps va fi selecţioner nu sunt şanse să revin la naţională"

Scandal monstru în Franţa! Un jucător important face dezvăluiri incredibile: "Cât timp Deschamps va fi selecţioner nu sunt şanse să revin la naţională"
Comentarii

Acestea sunt declaraţiile atacantului echipei spaniole de fotbal Real Madrid, Karim Benzema, absent de la prima reprezentativă din octombrie 2015.

"O revenire la echipa naţională în vederea Cupei Mondiale din 2018, da, ar fi posibilă! Dar au trecut doi ani şi jumătate, deci nu trebuie să ne păcălim", a adăugat atacantul în vârstă de 29 de ani (81 de selecţii pentru Les Bleus, 27 goluri), care nu a mai fost convocat la echipa reprezentativă de la debutul afacerii de şantaj "sex-tape" la adresa coechipierului său Mathieu Valbuena şi pentru care a fost trimis în judecată.

"Mi-aş dori să particip la Cupa Mondială, dar este complicat. Iubesc această competiţie, aş vrea să câştig ceva cu ţara mea. Dar cu Deschamps selecţioner, nu este loc de discuţii. Ne aflăm într-un punct mort. Am vorbit la telefon înainte de Campionat European, mi-a arătat respect, dar după aceea mi-a întors spatele. Este jignitor", a subliniat Benzema.

Atacantul francez, care nu a fost selecţionat pentru Campionatul European din 2016, a precizat într-un interviu acordat cotidianului Marca că "Deschamps a "cedat în faţa unei părţi rasiste a Franţei". 

Afla mai multe despre: karim benzemadeschampsfrantascandalnationala 

viewscnt
Articole similare