Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal monstru înainte de Wimbledon. A refuzat Serena Williams un control antidoping? Ce sancţiune riscă fostul lider mondial

Scandal monstru înainte de Wimbledon. A refuzat Serena Williams un control antidoping? Ce sancţiune riscă fostul lider mondial

Tenis

Comentarii

Serena Williams are probleme serioase înainte de startul turneului de la Wimbledon. Fostul lider mondial ar fi refuzat să se prezinte la un test antidoping, iar dacă lucrurile se adeveresc atunci americanca ar putea risca o suspendare importantă.

Un reprezentant USADA (Agenţia Antidoping din Statele Unite) s-ar fi prezentat la locuinţa Serenei Williams încă de la primele ore ale dimineţii pentru ca sportiva să participe la un control inopinat.

Numai că Serena nu doar că nu era acasă, dar în momentul în care a fost anunţată ar fi refuzat să vină la domiciliu pentru a participa la test. Mai mult, fostul lider mondial ar fi apelat direct la preşedintele WTA pentru a se plânge de situaţia în care se află.

În cazul în care episodul se va confirma, atunci Serena Williams ar putea să-şi vadă cariera încheiată. Refuzul testării se pedepseşte extrem de dur, iar Serena ar putea primi minimum 12 luni de stat în afara terenului.

36 de ani are Serena Williams

183 este locul pe care îl ocupa Serena în ierarhia mondială

Afla mai multe despre: serena williamsantidopingwimbledon,  

viewscnt
Articole similare