Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SCANDAL monstru la întâlnirea FRF - AJF I Un oficial FRF, înjurături grosolane: "Du-te-n p**a mea de gunoi!"

SCANDAL monstru la întâlnirea FRF - AJF I Un oficial FRF, înjurături grosolane: "Du-te-n p**a mea de gunoi!"

Fotbal

Comentarii

În ultimele zile, Federaţia Română de Fotbal a invitat, la Cheile Grădiştei, mai mulţi votanţi în perspectiva alegerilor din luna aprilie, iar ultimele întâlniri s-au terminat prost.

 

Gazeta prezintă un incident care a avut loc ieri seară. Nemulţumit că Dumitru Paraschiv, preşedintele AJF Mehedinţi, nu a trimis adeziunea de susţinere a preşedintelui Burleanu, secretarul general adjunct al Federaţiei, Gabriel Bodescu, a reacţionat violent. Acesta l-ar fi înjurat într-un mod grosolan pe Paraschiv: "Du-te-n p**a mea de gunoi!". La incident erau prezenţi şi alţi preşedinţi de AJF, dar şi secretarul general al FRF, Radu Vişan, care n-a avut nicio reacţie.

Dumitru Paraschiv a comentat incidentul pentru sursa citată: "A fost un moment mai aprins, m-am încins şi eu, ca la noi, la olteni, dar nimic mai mult. N-a fost vorba de violenţă fizică. Dacă m-ar fi lovit, vă asigur că eu v-aş fi sunat!".

"Nici vorbă de aşa ceva. Vorbiţi cu domnul de la Mehedinţi. E dezinformare grosolană, nu e nimic adevărat. Ne <contram> pe oportunitatea de construire a terenurilor sintetice versus gazon natural. Incredibil, ce dezinformări!", a spus, pentru GSP, Gabriel Bodescu.

Afla mai multe despre: gabriel bodescuscandalfrfajfalegeri 

viewscnt
Articole similare