Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal uriaş după Petrolul - Rapid! Un suporter nu a mai rezistat şi a sărit la antrenor. Cum s-a încheiat totul

Scandal uriaş după Petrolul - Rapid! Un suporter nu a mai rezistat şi a sărit la antrenor. Cum s-a încheiat totul

Rapid

Comentarii

Petrolul nu a reuşit să câştige derby-ul cu Rapid Bucureşti, iar meciul s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Scandal uriaş după Petrolul - Rapid! Un suporter nu a mai rezistat şi a sărit la antrenor

Deşi gazdele au evoluat în superioritate numerică din minutul 6 până în minutul 82, nu au reuşit să înscrie, iar meciul s-a terminat la egalitate. Situaţia i-a nemulţumit complet pe suporterii „lupilor galbeni”, care şi-ar fi dorit să obţină victoria în derby-ul cu marii rivali.

Astfel, la finalul meciului, mai mulţi fani l-au contestat pe Florin Pîrvu, tehnicianul Petrolului. Unul dintre suporteri chiar i-a aruncat cuvinte dure şi a intrat pe teren, conform surselor Orange Sport. Antrenorul a reacţionat şi el la rândul său, iar conflictul putea căpăta proporţii şi mai mari.

Din fericire, jandarmii prezenţi la faţa locului au reacţionat imediat şi l-au scos din incinta stadionului pe suporterul nemulţumit.

„Avem jucători care fac sacrificii foarte mari. Muncim foarte mult în condiţii grele. Nu este uşor, iar de la începutul jocului să vină cineva să fie împotriva echipei e rea intenţie. Mergem mai departe şi vedem ce va fi. Nu este prima dată când se întâmplă”, a spus la finalul meciului Florin Pîrvu.

Afla mai multe despre: rapidpetrolulflorin pirvu 

viewscnt
Articole similare