Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandal uriaş după Real - PSG 3-1. Al Khelaifi şi Leonardo s-au dus peste arbitri, în vestiar: "Te omor!"

Scandal uriaş după Real - PSG 3-1. Al Khelaifi şi Leonardo s-au dus peste arbitri, în vestiar: "Te omor!"
Comentarii

Nervii au cedat la finalul meciului Real Madrid - PSG 3-1, în care Karim Benzema a reuşit un hat-trick şi a calificat-o pe Real în sferturile de finală din Liga Campionilor. Nasser Al Khelaifi şi Leonardo, preşedintele şi directorul sportiv al PSG, au făcut scandal după meci.

Scandal uriaş după Real - PSG 3-1. Al Khelaifi şi Leonardo s-au dus peste arbitri, în vestiar: "Te omor!"

Hat-trick-ul reuşit de Karim Benzema, după PSG a condus cu 1-0 pe "Bernabeu", i-au făcut pe şefii Parisului să-şi piardă cumpătul la gândul că au ratat calificarea mai departe în Liga Campionilor. Presa spaniolă scrie despre un scandal uriaş care avut loc, la vestiare, după fluierul de final al meciului.

În 17 minute, Karim Benzema a reuşit un hat-trick şi a calificat-o pe Real Madrid în sferturile UCL, iar Nasser Al Khelaifi şi Leonardo şi-au pierdut cumpătul. Movistar scrie că Al Khelaifi şi Leonardo au mers peste brigada lui Danny Makkelie în vestiarul arbitrilor şi au cerut socoteală. Mai mult, se pare că Al Khelaifi a lovit tot ce a găsit în cale şi le-a adresat cuvinte dure „centralului” Danny Makkelie şi asistenţilor săi. Situaţia putea escalada dacă nu interveneau chiar bodyguarzii miliardarului.

Al-Khelaifi nu s-a oprit şi i s-a pus pata pe un angajat al lui Real Madrid, care a filmat incidentele. „Te omor!”, i-a strigat patronul lui PSG, care s-a îndreptat nervos spre el. A fost oprit de forţele de ordine, potrivit marca.com. ţ

Şefii Parisului au cerut socoteală pentru că, cred ei, la primul gol al lui Karim Benzema, atacantul l-a faultat în atac pe Gianluigi Donnarumma, portarul care a degajat greşit şi a declanşat revirimentul Realului.

Real Madrid - PSG s-a terminat 3-2 le general şi formaţia blanco merge mai departe în Liga Campionilor.

Afla mai multe despre: al khelaifileonardopsgscandalarbtirimadrid 

viewscnt
Articole similare