Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandalul continuă la FC Barcelona! FOTO | Spaniolii au adus dovezi că agenţia de social media angajată de catalani s-a ocupat de denigrarea jucătorilor cu ajutorul unui site

Scandalul continuă la FC Barcelona! FOTO | Spaniolii au adus dovezi că agenţia de social media angajată de catalani s-a ocupat de denigrarea jucătorilor cu ajutorul unui sitegalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Scandalul din jurul Barcelonei continuă. După ce clubul catalan a emis, luni, un comunicat în care a negat cu vehemenţă faptul că ar fi angajat o agenţia social media care să denigreze, printre altele, imaginea jucătorilor de pe Camp Nou, presa din Spania vine cu dovezi care arată contrariul. Cadena SER, una dintre cele mai importante entităţi media din Spania, a publicat documente în acest sens.

În timpul emisiunii El Larguero de la radio Cadena SER au fost scoase la iveală documente care arată clar faptul că agenţia de social media cu care lucrează clubul catalan s-a ocupat şi de denigrarea imaginii unor jucători precum Messi sau Pique şi a legendelor de pe Camp Nou.

Dovezile aduse de cei de la Cadena SER arată că, de fapt, agenţia I3 Ventures, se ocupă şi de denigrarea imaginii clubului catalan prin conturi fantomă pe toate reţelele de socializare.

Mundo Deportivo scie că FC Barcelona urmează să rezilieze contractul cu agenţia I3 Ventures, după ce s-a confirmat faptul că firma de social media are legături cu site-ul respetodeporto.com şi cu pagina de Facebook asociată acestuia. Mai mult, sursa citată mai scrie faptul că preşedintele Josep Maria Bartomeu intenţionează să organizeze o întâlnire cu fotbaliştii şi staff-ul pentru a clarifica lucrurile.

Luni, toată presa din Spania a scris despre faptul că Josep Maria Bartomeu, preşedintele de pe Camp Nou, ar fi angajat o firmă de social media care să-i protejeze imaginea în vederea alegerile din 2021, să atace jucătorii importanţi de la FC Barcelona, să denigreze legendele clubului blaugrana, dar şi pe adversarii lui Bartomeu din cursa pentru un nou mandat în scaunul de preşedinte al catalanilor.

Afla mai multe despre: fc barcelonascandaldovezi 

viewscnt
Articole similare