Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scenariu absolut incredibil! Dumitru Dragomir aruncă bomba înainte de alegerile de la FRF: ”Mi-e teamă să nu-i aresteze pe amândoi”

Scenariu absolut incredibil! Dumitru Dragomir aruncă bomba înainte de alegerile de la FRF: ”Mi-e teamă să nu-i aresteze pe amândoi”

FRF

Comentarii

Dumitru Dragomir a anunţat un scenariu de-a dreptul şocant pentru alegerile la Federaţia Română de Fotbal. Fostul şef de la LPF se aşteaptă la noi intervenţii ale politicului şi e de părere că există şansa să apară din nou arestări.

Dragomir crede că Lupescu şi Puşcaş ar trebui să se înţeleagă în turul doi al alegerilor şi să ajungă la conducerea fotbalului românesc. Totuşi, fostul şef vine cu un scenariu incredibil şi anunţă că îi e teamă ca nu cumva Lupescu şi Puşcaş să fie arestaţi cu câteva zile înainte de alegeri.

"Mă tem că în alegeri vor conta foarte mult politicul şi «forţele paralele». E foarte importantă susţinerea politică. Am auzit că Lupescu e susţinut de Dragnea, iar Burleanu de Vasile Dâncu. Puşcaş nu e susţinut politic de nimeni, dar îl susţin eu.

El, Puşcaş, e cel mai bun dintre cei trei. A fost fotbalist, a fost conducător, a fost antrenor, a fost impresar. Are şi caracter. Dacă ar trebui să votez, el ar fi favoritul meu. Cred că are de pe acum 50-70 de voturi, dar nu ştiu dacă-i ajung.

Sigur că Lupescu are anvergură mai mare, dar programul lui Puşcaş e cel mai bun. În opinia mea, Lupescu şi Puşcaş trebuie să se înţelegă, să colaboreze şi să fie unul preşedinte şi celălalt secretar general, cum or ieşi la vot.

Mă tem însă să nu-i aresteze pe amândoi cu o zi-două înainte de alegeri. Burleanu e numai pe interesul său, nu în interesul fotbalului. E bună ideea lui Porumboiu de a se amâna alegerile şi a se face un audit din 2014 încoace, să ştie alegătorii exact cum stau lucrurile", a zis Dragomir la emisiunea Stop pe Piept de la Naţional FM.

Afla mai multe despre: dragomirfrfalegeri 

viewscnt
Articole similare