Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scene ireale în Brazilia - Argentina! Autorităţile au oprit meciul pentru că patru fotbalişti argentinieni ar fi încălcat protocolul medical. Meciul a fost suspendat

Scene ireale în Brazilia - Argentina! Autorităţile au oprit meciul pentru că patru fotbalişti argentinieni ar fi încălcat protocolul medical. Meciul a fost suspendatgalerie foto
Comentarii

Meciul Brazilia – Argentina, din preliminariile Cupei Mondiale, a fost suspendat, duminică seară, după doar şapte minute de joc, după ce oficiali din sănătate au pătruns pe teren existând îngrijorare cu privire la trei dintre fotbaliştii echipei oaspete, relatează AP.

Partida dintre Brazilia şi Argentina a început la Sao Paolo, dar a fost întreruptă după opt minute, dintr-un motiv neaşteptat. CONMEBOL a anunţat că meciul a fost suspendat. 

 

 

Brazilia - Argentina a fost întrerupt

Potrivit MARCA, autorităţile au solicitat întreruperea partidei pentru că patru jucători argentinieni ar fi încălcat protocolul medical. Este vorba despre Emiliano Martinez, Cristian Romero, Giovani Lo Celso şi Emiliano Buendia, toţi jucători în campionatul Angliei. Mai exact, autorităţile din Brazilia susţin că cei patru fotbalişti care provin din Anglia (ţară aflată pe lista roşie în Brazilia), au călătorit în ultimele 14 zile şi nu au intrat în carantină, încălcând astfel regulile din Brazilia.

 


Potrivit presei internaţionale, Agenţia Sanitară Braziliană interzice accesul pe teritoriul ţării sale a „cetăţenilor care au fost în ultimele 14 zile în Marea Britanie, Africa de Sud, India sau Irlanda de Nord”

În timp ce unii dintre oficialii echipei din Argentina au încercat să îi împingă pe aceşti delegaţi de pe teren, a izbucnit o mini-bătaie, mai scrie MARCA.

Ulterior, Jucătorii brazilieni au rămas pe teren, în timp ce jucătorii argentinieni au plecat la vestiare în frunte cu Leo Messi. Majoritatea jucătorilor de la Selecao par a fi uimiţi de toate acestea, la fel de mult ca argentinienii.

Lionel Scaloni, selecţionerul Argentinei: ”Dacă jucătorii nu aveau voie în Brazilia, de ce i-au lăsat? Suntem aici de trei zile, nu ne-a deranjat nimeni cu vreo întrebare”.

Potrivit presei engleze, unul dintre reprezentanţii autorităţilor şi-a cerut scuze în faţa lui Leo Messi şi a motivat că ”sănătatea naţiunii este primordială, în ciuda momentului nepotrivit”. Starul argentinian a fost căutat după ce s-a întrerupt meciul de prietenul său, Dani Alves (foto jos). Potrivit ultimelor informaţii, argentinienii s-au îmbrăcat şi nu vor mai continua meciul.

Afla mai multe despre: braziliaargentina 

viewscnt
Articole similare