Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schi | Mikaela Shiffrin, căzătură dură în timpul coborârii de la Cortina d'Ampezzo. Sportiva a fost preluată cu elicopterul

Schi | Mikaela Shiffrin, căzătură dură în timpul coborârii de la Cortina d'Ampezzo. Sportiva a fost preluată cu elicopterul

Alte sporturi

Comentarii

Liderul Cupei Mondiale, Mikaela Shiffrin, a căzut în timpul coborârii de la Cortina d'Ampezzo, vineri. Americanca s-a accidentat la piciorul stâng şi a fost preluată de un elicopter, relatează L'Equipe.

Mikaela Shiffrin, căzătură dură în timpul coborârii de la Cortina d'Ampezzo

Americanca a căzut după aproximativ douăzeci de secunde de cursă, într-o curbă la stânga. Shiffrin a ajuns în plase şi a reuşit să se ridice după câteva minute, înconjurată de echipa de salvare, însă ea a evitat să se sprijine pe piciorul stâng. Sportiva a fost apoi transportată cu elicopterul.

Această căzătură a survenit în contextul în care a doua clasată în ierarhia generală a Cupei Mondiale, slovaca Petra Vlhova, a fost nevoită să renunţe la finalul de sezon după ce o căzătură la Jasna, în weekendul trecut, i-a provocat o ruptură de ligamente încrucişate la genunchiul drept.

Lara Gut-Behrami (789 de puncte) şi Federica Brignone (787) ocupă în prezent locurile 3 şi 4 în clasament, la mare distanţă de cele 1209 puncte ale Mikaelei Shiffrin.

Afla mai multe despre: schimikaela shriffincupa mondiala 

viewscnt
Articole similare