Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimb de jucători între Chelsea şi AS Roma? Decizia îi aparţine lui Mourinho

Schimb de jucători între Chelsea şi AS Roma? Decizia îi aparţine lui Mourinho

Chelsea

Comentarii

Chelsea şi AS Roma ar pregăti un schimb de jucători, anunţă presa din Italia.

Potrivit Calciomercato, propunerea ar fi venit din partea grupării londoneze, deţinătoarea UEFA Champions League, şi fosta formaţie a lui Jose Mourinho.

Decizia e la Mourinho. Portughezul nu vrea să renunţe la fundaşul său

Englezii vor să-l aducă de la AS Roma pe fundaşul central Gianluca Mancini, iar în schimbul său îl oferă pe Kourt Zouma, un fotbalist care a fost mereu pe placul actualului antrenor al romanilor.

Mancini este cotat la 30 de milioane de euro, iar francezul are o valoare de piaţă similară. Singura problemă în calea mutării este că Mourinho nu pare dispus să renunţe la Mancini, deşi l-ar dori pe Zouma pe Olimpico.

Formaţia italiană caută încă un fundaş central şi ar vrea să-l transfere pe Zouam, dar sub formă de împrumut, mai scrie presa din Italia.

O variantă pentru romani ar fi Jerome Boateng, fotbalist rămas liber de contract după despărţirea de Bayern Munchen. De asemenea, David Luiz, fundaş care a părăsit-o pe Arsenal, ar putea ajunge la AS Roma, tot din postura de jucător liber de contract. În cazul celor doi jucători, singura problemă reală în calea perfectării transferului este salariul pe care cei doi îl doresc.

Afla mai multe despre: gianluca mancinias romamourinhochelseakurt zouma 

viewscnt
Articole similare