Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbare de nume pentru proiectul lui Gică Hagi! Noua denumire, dată prin hotărârea Comitetului de Urgenţă

Schimbare de nume pentru proiectul lui Gică Hagi! Noua denumire, dată prin hotărârea Comitetului de Urgenţă

Farul

Comentarii

Planurile lui Gică Hagi şi Ciprian Marica a reuşit, într-un final. După ce cluburile lor s-au unit pentru un proiect important în Liga 1, conducătorii au mai avut de trecut un obstacol. În cele din urmă, denumirea oficială a echipei a fost aprobată.

Schimbarea de nume a fost aprobată. Cum se va numi echipa lui Gică Hagi şi Ciprian Marica

Ultimul detaliu important pentru echipa de la malul mării a fost pus la punct. Vineri, noua denumire a Viitorului a fost aprobată prin hotărâre de Comitet de Urgenţă. Se vor desfăşura sub denumirea de FCV Farul Constanţa, conform surselor Telekom Sport. 

În urmă cu o zi, clubul a făcut un anunţ important, în privinţa identităţii pe care o va folosi, aspect care i-a făcut feiciţi pe suporteri: "Clubul nostru care participă în Liga 1 se numeşte Farul Constanţa şi deţine în mod legal toate mărcile "Farul", "Farul Constanta", "Farul Constanta 1920", precum şi palmaresul. Orice asociere de orice natură cu un alt club este eronată şi nu are absolut nicio legătură cu noua echipă din Liga 1", a transmis clubul lui Gică Hagi şi Ciprian Marica. 

În ultimele săptămâni, deşi s-au prezentat drept Farul Constanţa, cei de la malul mării nu au avut aprobată noua denumire. De altfel, la ţintarul Ligii 1, echipa a purtat tot vechea denumire, Viitorul Constanţa.

Cum echipa de tradiţie a dispărut din Liga 2 şi a urcat în prima ligă, mingea a fost în terenul lui Ciprian Marica, în privinţa locului din divizia secundă. În cele din urmă, fostul atacant al naţionalei a anunţat că Fotbal Club Marina a ocupat locul vacant. 

Gică Hagi, schimbare majoră de strategie la nivelul lotului

"Regele" a revenit în iarbă şi e decis ca la echipă să nu mai aibă loc greşeala din sezonul trecut, atunci când s-a deviat de la strategia iniţială de la malul mării. Gică Hagi a promovat masiv jucători tineri acum. De altfel, în lotul cu care s-a făcut pregătirea din vară au fost 14 jucători născuţi după 1 ianuarie 2002!

Gică Popescu a explicat cum s-a ajuns la această decizie la Farul Constanţa şi a oferit detalii înaintea noului sezon.

 

Afla mai multe despre: farul constantagica hagiciprian marica 

viewscnt
Articole similare