You are here:

Schimbare de ultim moment în lotul Portugaliei. Un jucător s-a accidentat şi a fost înlocuit cu un campion de la Manchester City

Schimbare de ultim moment în lotul Portugaliei. Un jucător s-a accidentat şi a fost înlocuit cu un campion de la Manchester City

EURO

Comentarii

Un campion cu Manchester City a fost luat în lotul Portugaliei pentru Euro 2024, după ce accidentarea unuia dintre jucătorii convocaţi iniţial de selecţionerul lusitanilor.

Schimbare forţată produsă în lotul Portugaliei pentru Euro 2024

Otavio, mijlocaşul de la Al Nassr, s-a accidentat şi selecţionerul lusitanilor, Roberto Martinez, l-a chemat în locul lui pe Matheus Nunes, campinon în Anglia cu Manchester City.

Jucătorul în vârstă de 29 de ani a fost victima unor probleme musculare în timpul finalei Cupei Regelui, pierdută de Al Nassr vineri, în faţa celor de la Al Hilal. Mijlocaşul nu va putea fi recuperat la timp pentru a juca la turneul final al Euro 2024 şi a fost scos din lotul Portugaliei pentru competiţia din Germania.

În locul lui Otavio, selecţionerul Roberto Martinez l-a convocat pe Matheus Nunes, în vârstă de 25 de ani, de la Manchester City, jucător care în acest sezon nu s-a numărat printre titularii campioanei Angliei.

De-a lungul acestui sezon, Matheus Nunes a jucat în 29 de meciuri pentru ”cetăţeni” şi a livrat cinci pase de gol. În momentul de faţă, este cotat la 50 de milioane de euro, conform portalului de specialitate Transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: portugaliamanchester citypremier leagueeuro 2024 

viewscnt
Articole similare