Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbare importantă prevăzută pentru noua arenă din Giuleşti. Rapidiştii vor avea un stadion unic în România!

Schimbare importantă prevăzută pentru noua arenă din Giuleşti. Rapidiştii vor avea un stadion unic în România!

Fotbal intern

Comentarii

Valy Ionescu-Caciuriac, directorul CS Rapid, a vorbit despre proiectul noului stadion din Giuleşti, dezvăluind că pista de atletism prevăzută în proiect va fi mutată sub tribune pentru a mări capacitatea stadionului la 14.000 de locuri.

"Lucrările de documentare şi alte activităţi specifice se desfăşoară într-un ritm accelerat la stadion, precum şi la bazinul de polo, pe care sperăm să-l dăm în folosinţă în 2018. Întorcându-ne la stadion, ni s-a cerut să renunţăm la pista de tartan pe care se antrenează atleţii. Probabil că vom face acest lucru, deoarece astfel capacitatea va creşte la 14 000 de locuri.

Spaţiul de care dispunem nu este deloc generos, deoarece stadionul este înghesuit între o linie de cale ferată şi o linie de tramvai, iar reglementările în vigoare, privind securitatea, trebuie obligatoriu să fie respectate. Însă am discutat să avem pistă de atletism sub tribune, aşa că vom reuşi, cumva, să păstrăm şi această secţie de tradiţie a clubului feroviar” - a spus directorul CS Rapid pentru Sport Total FM. 

Afla mai multe despre: cs rapidacademia rapidgiulestistadion 

viewscnt
Articole similare