Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbare la FCSB în echipa de start. Fotbalistul care-şi părăseşte poziţia după revenirea lui Florinel Coman: "Am discutat cu el şi i-am spus" | EXCLUSIV

Schimbare la FCSB în echipa de start. Fotbalistul care-şi părăseşte poziţia după revenirea lui Florinel Coman: "Am discutat cu el şi i-am spus" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit ultima mutare din primul 11 al echipei antrenate de Toni Petrea. Octavian Popescu va fi înlocuit în partea stângă a atacului de Florinel Coman.

Schimbare în primul 11 al FCSB

Pe 23 ianuarie, FCSB primeşte vizita liderului CFR Cluj, în Liga 1, la primul meci de după reluarea campionatului, iar vicecampioana are şansa de a reduce din diferenţa de 10 puncte faţă de lider. 

În noul an apar şi primele schimbări la FCSB. Octavian Popescu îi cedează postul din stânga atacului lui Florinel Coman şi va trece în partea dreaptă, probabil în locul lui Andrei Cordea. 

MM Stoica a comentat schimbările apărute încă de la meciul de pregătire cu CS Mioveni, încheiat 0-0. 

"Da, Keşeru a fost titular. Da, a fost o repetiţie pentru meciul cu CFR Cluj. Tănase va fi titular şi cu banderola pe mână (n.r. la reluarea Ligii 1). Se va antrena normal de luni (n.r. - după contuzia suferită). Keşeru e ok. 

Da, Tavi Popescu a jucat dreapta şi Coman în stânga, el poate juca doar în stânga. Dacă joacă Florinel, e clar că Tavi trece dincolo. Îi vine mai bine lui Tavi în stânga, dar poate juca în orice zonă a terenului. Nu e neaparat, ca fiind dreptaci, să joace doar în stânga. El are un dribling variat. Coman e de picior drept, are explozie, dar Tavi are alt dribling. 

Problema e alta. Coman nu poate juca în dreapta. E adevărat că Octavian Popescu dă cel mai bun randament în stânga, dar poate juca şi în dreapta. Dacă cineva îl urmăreşte, poate vrea să-l vadă pe mai multe posturi, poate fi bine. Noi am bătut CFR-ul cu Tavi Popescu dreapta. Coman a mai jucat la juniori vârf, a fost încercat şi la noi număr 9, dar nu e de acolo. El e atacant lateral stânga, indiscutabil. 

Popescu are 19 ani, e adevărat că îi convine mai mult în stânga, dar am discutat cu el şi i-am spus că trebuie să fii la fel de bun şi în dreapta. El e jucător dezechilibrant, nu e liniar. Nu are viteza lui Coman acum, e adevărat, dar are doar 19 ani. În 4-3-3 poate juca şi inter, pentru că are viziune", a declarat expertul Telekom Sport, Mihai Stoica. 

Afla mai multe despre: mihai stoicaflorinel comanoctavian popescu 

viewscnt
Articole similare