You are here:

Schimbarea care i-a adus victoria Craiovei în duelul cu Sepsi: ”L-a tras puţin de urechi! I-a ieşit lui Reghe” | EXCLUSIV

Schimbarea care i-a adus victoria Craiovei în duelul cu Sepsi: ”L-a tras puţin de urechi! I-a ieşit lui Reghe” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Universitatea Craiova s-a impus împotriva celor de la OSK Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 2-1 (2-1), sâmbătă, într-o partidă din etapa a 9-a din Superligă.

Golurile oltenilor au fost marcate de către Jovan Markovic (min. 1) şi Houri (min. 28), în timp ce reuşita covăsnenilor a fost semnată de Ştefănescu (min. 42).

  • Gazdele au rămas ”în 10” din minutul 59, când croatul Juraj Badelj a fost eliminat pentru un fault în postură de ultim apărător.

”L-a tras puţin de urechi pe Ivan!”

Înaintea partidei, Laurenţiu Reghecampf a surprins prin alcătuirea primului ”11”. Lipseau nume importante precum Andrei Ivan, Elvir Koljic, Jasmin Kurtic sau Raul Silva.

Poate cea mai suprinzătoare absenţă era cea a lui Andrei Ivan, unul dintre cei mai importanţi jucători ai oltenilor din ultimii ani.

În locul său a fost preferat Lyes Houri, pentru ca în flancul stâng al ofensivei să primească credit Alexandru Mitriţă.

”Reghe” a riscat, dar iată că i-a ieşit: Houri a marcat şi a oferit o pasă de gol, în timp ce Andrei Ivan a simţit că poate pierde locul de titular şi, atunci când a fost introdus, a făcut risipă de energie, atât în defensivă, cât şi pe ofensivă.

Cred că a câştigat de două ori, Reghecampf (n.r. - prin introducerea lui Houri). În primul rând, Houri a intrat cu încredere şi bine, şi în al doilea rând l-a tras puţin de urechi pe Ivan.

Discutam spre finalul jocului cum Ivan a plecat în sprint înapoi, să-şi ia o poziţie defensivă. Ceea ce a fost o mare surpriză pentru mine. Nu l-am mai văzut pe Ivan făcând aşa. I-a ieşit lui Reghe.

A avut ceva emoţii cu eliminarea aceea. Au mai fost situaţii, a mai avut Ştefănescu o ocazie bună.

Dar e o victorie mare şi încet, încet, se formează grupul de trei, care ne-a obişnuit în ultimii ani - FCSB, CFR şi Craiova.

Acel grup ajunge sus şi pune stăpânire pe primele trei locuri. Să vedem Sepsi, Rapidul. Mă aştept şi la Farul să-şi revină după parcursul european. Ele ar fi pe locurile 4,5 şi 6.

Dar cred că acolo e locul lor, al celor trei. Dacă Rapidul străpunge acest grup este o realizare extraordinară, dar va fi foarte greu.

În primul rând, Rapidul a terminat pe locul 5 anul trecut. Dacă termină pe locul 4 acum, e bine. Să nu uităm că şi-a vândut cel mai important jucător, golgheterul (n.r. - Dugandzic)”, a declarat Constantin Zotta, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: reghecampfivancraiova - sepsi 

viewscnt
Articole similare