You are here:

Schimbarea cu care Neil Lennon i-a bulversat pe fotbaliştii Rapidului. Viorel Moldovan: "Nu l-au înţeles"

Schimbarea cu care Neil Lennon i-a bulversat pe fotbaliştii Rapidului. Viorel Moldovan: "Nu l-au înţeles"

Rapid

Comentarii

Lovitura de imagine dată de Rapid în această vară, aducerea lui NeiL Lennon pe banca tehnică, nu funcţionează aşa cum sperau giuleştenii. Echipa "alb-vişinie" are un start ratat de sezon, iar semne de îmbunătăţire nu se văd.

Neil Lennon n-a reuşit să-i facă pe jucătorii Rapidului să asimileze aşa cum trebuie schimbarea importantă pe care a făcut-o la echipă, de când a preluat banca tehnică a echipei din Giuleşti. Viorel Moldovan, preşedintele Rapidului, a vorbit pe această temă.

Viorel Moldovan: "Se pare că jucătorii n-au înţeles sistemul 3-5-2"

Moldovan s-a referit la schimbare sistemului şi trecerea Rapidului la un 3-5-2, pe care jucătorii "nu l-au înţeles". Fotbalştii Rapidului au fost bulversaţi de schimbarea pregătită de antrenorul britanic şi încă nu s-au obişnuit în noul sistem.

Preşedintele Rapidului a precizat, totuşi, că 3-5-2 este "un sistem interesant" şi că aşteaptă că echipa să producă rezultate cât mai curând jucând sistemul implementat de Neil Lennon.

"A venit un antrenor nou, care a adus un alt concept, a încercat să implementeze un alt concept din punct de vedere tactic, acest 3-5-2... Este un sistem interesant. Îţi dă posibilitatea pe faza ofensivă să fii foarte periculos, să ajungi mai repede la poarta adversă, dar în momentul de faţă este asimilat rău de către jucători. Se pare că nu l-au înţeles.

Sunt anumiţi jucători care încearcă să se adapteze acestui sistem, deşi poziţiile lor sunt altele. Sper să-l punem în valoare, deoarece jucătorii sunt de calitate", a declarat Viorel Moldovn, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: neil lennonrapidschimbaresistemviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare