Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbarea făcută de Edi Iordănescu l-a speriat pe Dumitru Dragomir: „Am înlemnit când mi l-a scos pe ăsta!”

Schimbarea făcută de Edi Iordănescu l-a speriat pe Dumitru Dragomir: „Am înlemnit când mi l-a scos pe ăsta!”

Echipa națională

Comentarii

România a câştigat duelul cu Israel, scor 2-1, şi a obţinut calificarea la EURO 2024.

Schimbarea făcută de Edi Iordănescu l-a speriat pe Dumitru Dragomir: „Am înlemnit când mi l-a scos pe ăsta!”

Fostul şef de la Ligă a fost îngrijorat în momentul în care Vladimir Screciu a fost scos de pe teren de Edi Iordănescu în repriza secundă a duelului cu Israel. Dumitru Dragomir consideră că mijlocaşul Universităţii Craiova este un om foarte important pentru naţională din punct de vedere defensiv.

„Am fost de acord cu echipa făcută de Edi, dar cu o chestie nu l-am prea înţeles. În momentul în care l-a scos pe Screciu am înlemnit. Screciu e foarte bun în faţa fundaşilor. Şi Bancu e foarte bun, e de Champions League.

Când l-a scos pe Screciu m-a trecut un fior. Am zis că a făcut o greşeală, pentru că nu ştim să jucăm fără el acolo. Dar a fost bine, pentru că cedaseră israelienii din punct de vedere fizic”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik

  • 1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Vladimir Screciu, potrivit Transfermarkt.com

Edi Iordănescu, pauză de relaxare după calificarea României la EURO

“Mă adresez vouă, dragi suporteri ai României şi reprezentanţi ai instituţiilor media, într-un moment de sărbătoare pentru fotbalul românesc, ca să vă mulţumesc, întâi de toate, pentru contribuţia pe care o aveţi la această performanţă. Prin energia, afecţiunea, criticile, analizele, încrederea şi resursele pe care le-aţi alocat constant echipei naţionale am putut să devenim mai buni şi să obţinem această calificare!

Vin în faţa jurnaliştilor cu rugămintea de a respecta o decizie personală privind prezenţa mea în spaţiul public pentru perioada de timp următoare şi în speranţa că iubitorii fobalului vor accepta argumentele mele.

După acţiunile media din ultima perioadă, urmează mâine o conferinţă de presă oficială a României premergătoare meciului cu Elveţia, interviurile exclusive pentru deţinătorii de drepturi tv, apoi conferinţa de presă după această partidă. În foarte scurt timp vom avea tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024, cu acţiunile de presă aferente. Aşadar, suficiente oportunităţi, în viziunea mea, ca să pot răspunde tuturor demersurilor jurnalistice şi să oferim publicului român răspunsurile şi reacţiile pe care le aşteaptă.

Dincolo de acţiunile media oficiale ale echipei naţionale însă, vă solicit respectuos să înţelegeţi faptul că nu voi onora alte solicitări de interviuri telefonice, scrise, prezenţe în cadrul emisiunilor”, a precizat Edi Iordănescu, potrivit frf.ro..

Afla mai multe despre: dumitru dragomiredi iordanescuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare