Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbarea remarcată de Gigi Becali la FCSB după ce Dică a plecat: ”Vin bucuroşi la antrenamente. E şi un talent al antrenorului!”

Schimbarea remarcată de Gigi Becali la FCSB după ce Dică a plecat: ”Vin bucuroşi la antrenamente. E şi un talent al antrenorului!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a remarcat ce s-a schimbat în jocul FCSB-ului după plecarea lui Nicolae Dică.

Dică a plecat de la FCSB după ce nu a reuşit să obţină rezultate bune în Conference League sau în Superligă. După plecarea lui, de echipă s-a ocupat Mihai Pintilii, care a obţinut rezultate bune. 

Totuşi, Pintilii nu are licenţă PRO şi nu poate să fie antrenorul principal din acte. FCSB a trebuit să găsească o soluţie. După ce MM Stoica nu a găsit un antrenor cu licenţa PRO, conform cerinţelor de la club, s-a apelat la Leo Strizu. 

Strizu este antrenorul principal din acte şi omul cu licenţa PRO de la FCSB, care participă şi la conferinţele de presă. 

După victoria la scor cu Mioveni, 5-1, Gigi Becali a fost întrebat dacă a remarcat vreo schimbare în jocul FCSB-ului. Patronul echipei susţine că este meritul lui Pintilii, care i-a făcut pe fotbalişti să vină cu poftă de joc la antrenamente. 

”Vin bucuroşi la antrenamente. E şi un talent al antrenorului!”

”A intervenit bucuria de fotbal. Nu ştiu dacă o aveau sau nu. Eu acum ştiu că au bucurie de fotbal, înainte nu ştiu. Nu vorbesc de alţii. Asta se vede. Vin bucuroşi la antrenamente, au poftă. E şi un talent al antrenorului. Normal că e meritului lui Pintilii, doar nu e al meu, că nu-i antrenez eu”, a declarat Gigi Becali, pe PRO Arena.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-dică-pintilii 

viewscnt
Articole similare