Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbări importante la CS Mioveni. Echipa şi-a prezentat noul antrenor şi noul preşedinte executiv

Schimbări importante la CS Mioveni. Echipa şi-a prezentat noul antrenor şi noul preşedinte executiv

CS Mioveni

Comentarii

CS Mioveni a prezentat noua conducere tehnică şi administrativă, miercuri, la Stadionul Orăşenesc din Mioveni.

Noul staff tehnic care a preluat echipa în aceasta vară este format din Constantin Schumacher - antrenor principal, Iulian Tameş şi Andrei Mărgăritescu - antrenori secunzi. "Ne dorim să facem lucruri noi şi bune la echipa. Prin dorinţa, entuziasmul şi tinereţea noastră vrem sa reuşim acest lucru, sa formam nişte automatisme la acest grup şi lucrurile sa meargă din ce în ce mai bine!" a declarat Schumacher după prezentarea oficială.

În ceea ce priveşte conducerea, din motive medicale, preşedintele executiv Constantin Stancu a fost nevoit sa se retragă din funcţie, în locul său Consiliul Director numindu-l pe Claudiu Cojocaru, care până acum a fost director de marketing şi team-manager al echipei. "Din cauza unor probleme medicale nu mai pot fi în activitate zi de zi. Voi rămâne însă în cadrul clubului şi alături de echipa" a spus Stancu.

"Mulţumesc pentru încredere tuturor şi va asigur ca vom munci 24 din 24 de ore, 7 zile din 7. Nu vom mai fi ca în anii trecuţi dar ne dorim sa facem treaba bună", a declarat Claudiu Cojocaru.

Afla mai multe despre: cs mioveniliga 2schumacherclaudiu cojocaru 

viewscnt
Articole similare