Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbările anunţate de Dan Petrescu înainte de marele meci cu Universitatea Craiova! Ce vrea să facă antrenorul CFR-ului după egalul din Conference League

Schimbările anunţate de Dan Petrescu înainte de marele meci cu Universitatea Craiova! Ce vrea să facă antrenorul CFR-ului după egalul din Conference League

CFR Cluj

Comentarii

Universitatea Craiova o va întâlni, în deplasare, pe campioana CFR Cluj, duminică, 11 septembrie, de la ora 21:30, iar partida va putea fi urmărită în direct pe Orange Sport 1 şi în format video-text, pe orangesport.ro.

În prima etapă a grupelor Conference League, CFR Cluj a înfruntat-o pe campioana din Kosovo, Ballkani. Aflată în premieră în grupele unei competiţii europene, echipa gazdă a fost la un pas de a obţine o victorie nesperată, dar a fost egalată pe final de meci.

Primul meci din grupele Conference League a adus-o pe CFR Cluj în Kosovo, unde avea să dea peste Ballkani, campioana din Superliga kosovară. Deşi formaţia pregătită de Dan Petrescu era favorită, aceasta a fost la un pas de a pierde confruntarea, dar a fost salvată de Yuri în prelungiri.

Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1, dar ”Bursucul” nu a fost prea dezamăgit la conferinţa de presă. Antrenorul CFR-ului a vorbit despre următorul meci al echipei sale din Superligă, cel cu Universitatea Craiova. El susţine că va face 7-8 schimbări pentru partida cu oltenii. 

Schimbările anunţate de Dan Petrescu înainte de marele meci cu Universitatea Craiova

”La ora asta suntem aici (n.r. joi seara, în Kosovo) încă... Zburăm... Când să-i antrenez? Mâine? La două zile înainte de meci. Foarte puţin pot să-i antrenez. Când? Vor fi iar 7-8 schimbări la meciul cu Craiova, meci important, după care joi vrem să câştigăm. 

Jucătorii care au venit, nu au 90 de minute, poate doar o repriză, aşa că trebuie să-i pregătim şi pe ei”, a declarat Dan Petrescu, după meciul din Conference League. 

Afla mai multe despre: cfr-universitatatea craiova-dan petrescu 

viewscnt
Articole similare