Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scor uriaş în Armenia - Macedonia de Nord. Naţionala României a pierdut locul secund în grupă. Un fotbalist de la Sepsi, decisiv la primul gol

Scor uriaş în Armenia - Macedonia de Nord. Naţionala României a pierdut locul secund în grupă. Un fotbalist de la Sepsi, decisiv la primul gol

Echipa națională

Comentarii

Naţionala Macedoniei de Nord a urcat, temporar, pe locul secund al grupei J din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Naţionala antrenată de Blagoja Milevski a umilit Armenia în deplasare, scor 5-0.

România, sub presiune. Macedonia de Nord a urcat pe locul secund

Tricolorii se văd nevoiţi să învingă Islanda, joi, de la 21:45, ca să nu aibă emoţii în privinţa locului secund, care duce la "barajul" pentru turneul final din Qatar, de anul următor. 

Primul meci al zilei, din grupa J, s-a terminat cu un scor suprinzător. Armenia, care a fost revelaţia dintre adversarele României, a pierdut drastic acasă, scor 5-0, după ce, la un moment dat, a fost lider, peste Germania. 

Scorul a fost deschis după o fază făcută de Stefan Ashkovski, atacantul lui Sepsi OSK. Jucătorul din Liga 1 a driblat în banda dreaptă şi a trimis spre Trajkovski, care a marcat în minutul 22. Bardhi a dus scorul la 2-0 până la pauză. 

Macedonia de Nord s-a dezlănţuit în a doua repriză şi a mai marcat prin Bardhi, de două ori, şi Ristovski. 

Astfel, presiunea s-a mutat pe România. Tricolorii au picat pe locul al treilea al grupei, cu 13 puncte, în timp ce Macedonia de Nord e pe locul secund, cu 15 puncte. În ultimul meci al grupei, Macedonia de Nord joacă împotriva Islandei. 

Înaintea meciului cu Islanda, Mirel Rădoi a fost întrebat dacă tricolorilor le convine că vor afla dinainte ce se întâmplă în grupă, întrucât meciul de la Erevan a început la ora 19:00. 

"Nu ştiu dacă va fi avantaj sau dezavantaj, pentru că mă gândesc şi ce rezultat... Daca va câştiga Macedonia de Nord, va fi o presiune în plus. Dacă nu se termină egal şi, în cel mai rău caz, câştigă Armenia, atunci poate fi un avantaj pentru noi, pentru că e greu de crezut că în ultima partida Armenia bate Germania", susţinea selecţionerul României. 

Afla mai multe despre: romaniamacedonia de nordromania islandaarmenia macedonia de nord 

viewscnt
Articole similare