Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scoţienii au tras un semnal de alarmă prin Ianis Hagi! ”Are cele mai mari calităţi tehnice de la noi!” Care este starea mijlocaşului român

Scoţienii au tras un semnal de alarmă prin Ianis Hagi! ”Are cele mai mari calităţi tehnice de la noi!” Care este starea mijlocaşului român

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a fost inclus în lotul lui Rangers pentru deplasarea de la Malomo, din turul 3 UEFA Champions League.

Românul este anunţat titular în meciul din preliminariile Champions League, chiar dacă a ieşit accidentat din partida contra lui Livingston, după o jumătate de oră. El deschisese scorul în minutul 8 cu un şut superb, iar Gerrard a fost foarte supărat după intrarea dură a fundaşului advers asupra jucătorului român. 

Accidentarea lui Ianis a provocat controverse în Scoţia, iar mai mulţi specialişti l-au dat exemplu pentru a schimba mentalitatea arbitrilor, care nu taxează astfel de intrări. 

”Suntem îngrijoraţi de nivelul de violenţă, unii ar spune brutalitate!

”Suntem îngrijoraţi de nivelul de violenţă, unii ar spune brutalitate, care se practică în fotbalul din Scoţia.Ianis Hagi, un jucător cu calităţi tehnice mult mai mari decât ale oricărui jucător scoţian, a ridicat această problemă după ce a impresionat cu o evoluţie plină de energie şi creativitate. 

După 31 de minute, meciul românului s-a încheiat. Fundaşul advers a primit cartonaş galben şi, în afara comentatorilor care au etichetat faultul drept ”groaznic”, nu s-a discutat prea mult despre acest moment deoarece Rangers s-a impus clar pe Ibrox Park.

Din păcate, cine poate vedea reluarea, are imediat sentimentul că fundaşul trebuia eliminat deoarece a fost un fault extrem de dur conform legilor fotbalului”, se arată într-un articol din presa scoţiană.

Echipa probabilă a lui Rangers:

Allan McGregor - James Tavernier, Connor Goldson, Filip Helander, Borna Barisic - Steven Davis, John Lundstram, Ianis Hag - Ryan Kent, Cedric Itten, Fashion Sakala

Afla mai multe despre: ianis hagi-rangers-scoţia 

viewscnt
Articole similare