Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scrisoarea emoţionantă a fiului lui Vichai Srivaddhanaprabha. Ce se întâmplă cu Leicester City după moartea patronului

Scrisoarea emoţionantă a fiului lui Vichai Srivaddhanaprabha. Ce se întâmplă cu Leicester City după moartea patronului

Premier League

Comentarii

Fiul lui Vichai Srivaddhanaprabha, Aiyawatt, a transmis un mesaj fanilor echipei Leicester City, prin intermediul siteului oficial.

Aiyawatt Srivaddhanaprabha este cel care a moştenit clubul Leicester City, după decesul tatălui său, survenit în urma unui accident de elicopter care a avut loc sâmbătă seară. Tânărul a ţinut să le mulţumească fanilor pentru suport  şi a anunţat că plănuieşte să ducă mai departe proiectul tatălui său la echipa de fotbal.
 
"Aş vrea să mulţumesc tuturor, din adâncul inimii, pentru suportul arătat. Ceea ce s-a întâmplat m-a făcut să realizez cât de important a fost tatăl meu pentru foarte mulţi oameni din toată lumea. Sunt profund emoţionat de cât de mulţi oameni îl aveau la suflet.
 
Sunt extrem de mândru de tatăl meu. Am primit din partea lui o misiune şi o moştenire pe care să o duc mai departe. Şi intenţionez să fac acest lucru. [...] Tatăl meu m-a învăţat să fiu puternic şi să am grijă de familia mea. El şi-a iubit familia. Tot el a făcut din Leicester City o familie.  Nimic nu l-ar face mai mândru decât să vadă cum marea familie Leicester City se sprijină reciproc în aceste momente de mare tristeţe. 
 
[...] Astăzi, el mi-a lăsat o moştenire importantă şi voi face totul pentru a duce mai departe această viziune şi visele lui", se arată în scrisoarea publicată pe siteul celor de la Leicester City.
 
Vichai Srivaddhanaprabha şi alte patru persoane au decedat în urma accidentului petrecut sâmbătă seara, când elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit în apropierea stadionului, la scurt timp după partida cu West Ham, scor 1-1.
 
Srivaddhanaprabha a cumpărat clubul Leicester în 2010, cu 39 de milioane de lire sterline, când evolua în liga a doua. Sub patronajul său, Leicester City a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului englez, câştigând campionatul în sezonul 2015/2016.

Afla mai multe despre: leicester citydecespatronsrivaddhanaprabhaaccident 

viewscnt
Articole similare