Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se amână Islanda - România din cauza coronavirusului? Anunţul lui Gianni Infantino, preşedintele FIFA

Se amână Islanda - România din cauza coronavirusului? Anunţul lui Gianni Infantino, preşedintele FIFA

Echipa națională

Comentarii

Partida Islanda -România, meci care se va disputa pe 26 martie 2020 ar putea fi amânat din cauza epidemiei de coronavirus.

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino a declarat că meciurile internaţionale din 2020 ar putea fi anulate din cauza epidemiei de coronavirus. Momentan, referirea mai marelui FIFA face trimitere la meciurile amicale, dar în aceeaşi lună sunt programate şi meciurile de baraj pentru Euro 2020.

România ar urma să joace în Islanda pe 26 martie 2020, în timp ce o eventuală finală contra Bulgariei sau Ungariei ar urma să aibă loc pe 31 martie. Ambele meciuri ale ”tricolorilor” se vor juca în deplasare: ”Sănătatea oamenilor este mai importantă decât orice meci. În acest moment nu excludem nimic. Trebuie să analizăm situaţia şi să sperăm că lucrurile se vor linişti, nu agrava. Acum se pare că se agravează. Dacă meciurile vor fi amânate sau se se vor juca fără spectatori, rămâne de văzut”, a declarat Infantino, potrivit BBC.

Conform Icelandreview, în Islanda există deja un caz confirmat de Coronavirus. Este vorba despre un bărbat care s-a întors recent din nordul Italiei, şi care a fost imediat pus în carantină. 

Cinci meciuri din Serie A, printre care şi derby-ul Juve - Inter, au fost amânate din cauza coronavirusului

Coronavirus face ravagii deja în sportul mondial. Cinci meciuri din Serie A, printre care şi derby-ul Juventus Torino - Internazionale Milano, au fost amânate pentru 13 mai, din cauza coronavirusului, anunţă astăzi Gazzetta dello Sport.

Federaţia de Fotbal din Elveţia a anunţat, pe pagina sa de Twitter, că toate meciurile din prima şi a doua ligă vor fi amânate, pentru a preveni răspândirea infecţiilor cu noul coronavirus.

Federaţia Internaţională de Triatlon (ITU) a decis, în acord cu responsabili sportivi din Abu Dhabi, să amâne etapa de deschidere a World Triathlon Series 2020, din circuitul major.

Chiar şi în privinţa El Clasico, Real Madrid- Barcelona au existat în această dimineaţă suspiciuni, dar partida se va disputa în cele din urmă, mâine de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: islanda-românia 

viewscnt
Articole similare