Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se anunţă o revenire surprinzătoare! Andrea Pirlo este pe lista unei echipe calificate în Champions League

Se anunţă o revenire surprinzătoare! Andrea Pirlo este pe lista unei echipe calificate în Champions League
Comentarii

Andrea Pirlo ar putea să revină în meseria de antrenor, după ce nu i-a convins pe şefii lui Juventus.

 Andrea Pirlo este pe lista unei echipe calificate în Champions League

Legenda din naţionala Italiei a fost considerat unul dintre cei mai slabi antrenori din istoria lui Juventus, dar el nu duce lipsă de oferte. Benfica nu se descurcă foarte bine în campionat, chiar dacă în Champions League a avut un parcurs bun, a terminat în faţa Barcelonei în grupă şi s-a calificat mai departe în competiţie. 

Clubul portughez ar dori să îl demită pe actualul tehnician, Jorge Jesus, iar Andrea Pirlo ar fi considerat înlocuitorul perfect de conducerea echipei, potrivit AS. Oferta ar fi una surprinzătoare, având în vedere că Pirlo nu are mare experinţă, iar la Juventus nu a obţinut rezultate cu nume în lot precum Cristiano Ronaldo. 

Totuşi, cei de la Benfica ar părea convinşi că Pirlo este omul care poate redresa echipa. Stadiul negocierilor nu este avansat, dar ele ar putea progresa în zilele următoare. Benfica are un adversar dificil în optimile Champions League şi va juca contra lui Ajax. În campionat, lusitanii sunt pe locul 3, cu 37 de puncte, fiind la 4 puncte distanţă de primele locuri, ocupate de Porto şi Sporting.

Afla mai multe despre: pirlo-benfica-juventus 

viewscnt
Articole similare