You are here:

Se aprinde lupta pentru Florinel Coman. Gigi Becali a refuzat o forţă a Europei şi aşteaptă o ofertă din partea lui David Beckham

Se aprinde lupta pentru Florinel Coman. Gigi Becali a refuzat o forţă a Europei şi aşteaptă o ofertă din partea lui David Beckham

FCSB

Comentarii

Potrivit presei din Italia, AS Roma a înaintat celor de la FCSB o ofertă de 8 milioane de euro şi 10% dintr-un viitor transfer, în schimbul fotbalistului Florinel Coman.

Se pare că AS Roma şi-ar fi trimis scouterii să-l urmărească pe Florinel Coman la ultimul derby Dinamo-FCSB, şi chiar dacă n-au avut de văzut prea multe faze cu Coman în prim-plan, aceştia au înaintat o ofertă patronului Gigi Becali, de opt milioane de euro şi 10% dintr-un eventual transfer. Oferta nu a fost acceptată de Gigi Becali, care a cerut 10 milioane de euro şi 20% dintr-un viitor transfer alt fotbalistului de 22 de ani.

În acest moment, Gigi Becali nu a primit un răspuns din partea italienilor, însă nu are de gând să piardă timpul. Conform jurnalistului publicaţiei RomaPress, John Solano, două formaţii din Statele Unite ale Americii insistă pentru transferul fotbalistului român. După Orlando City, care a înaintat o ofertă financiară, negociată şi aceasta de Gigi Becali, un alt club din MLS s-a înscris în cursa pentru Florinel Coman. Este vorba de Inter Miami, formaţia patronată de legendarul David Beckham. Gigi Becali a declarat că este dispus să renunţe la Florinel Coman, în schimbul unei sume rezonabile, care să se învârtă în jurul celor 10 milioane de euro.

Florinel Coman, la cel mai bun sezon al carierei

2019-2020 este cel mai bun sezon din cariera lui Florinel Coman. Starul de la FCSB a marcat în actuala stagiune de două ori în Europa, de 11 ori în sezonul regular şi o dată în Cupa României. ”Mbappe de România” are nu mai puţin de 10 pase decisive în campionat, o cifră pe care nu a mai atins-o niciodată, nici în tricoul FCSB-ului, nici în cel al Viitorului Constanţa.

Actuala stagiune nu este încă terminată, dar Florinel Coman şi-a bătut deja cel mai bun sezon al carierei sale. Este vorba despre stagiunea 2018-2019, când perla lui Gigi Becali a marcat 11 goluri în campionat şi a reuşit alte 9 pase decisive.

De când a fost achiziţionat de FCSB, Florinel Coman a sărit de borna de 100 de meciuri. Are 30 de goluri şi 26 de pase decisive în tricoul roş-albaştrilor. Coman a jucat pentru FCSB de două ori mai multe meciuri decât pentru Viitorul Constanţa, dar realizările sunt şi mai importante. Are de 5 ori mai multe goluri marcate şi de patru ori mai multe pase decisive pentru coechipierii săi.

”Mbappe” se simte cel mai bine în flancul stâng, acolo de unde provin 80% din reuşite sale. Şi ca atacant Coman se descurcă bine: are 5 goluri şi 7 pase de gol în Liga 1. Cotat la 5.4 milioane de euro, fotbalistul FCSB-ului a împlinit 22 de ani şi pare pregătit să facă un salt de calitate spre fotbalul mare.

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare