Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Se aştepta pasul greşit”. Dovada că Toni Petrea avea orele numărate la U Cluj şi greşeala care l-a costat scump | EXCLUSIV

”Se aştepta pasul greşit”. Dovada că Toni Petrea avea orele numărate la U Cluj şi greşeala care l-a costat scump | EXCLUSIV

U Cluj

Comentarii

Ioan Ovidiu Sabău a revenit la Universitatea Cluj, după ce îşi încheiase precendentul mandat pe banca ”Şepcilor roşii” în urmă cu doar trei luni.

Toni Petrea avea orele numărate la U Cluj

Fostul component al ”Generaţiei de Aur” anunţase la sfârşitul lui mai că se retrage din funcţia de antrenor principal al Universităţii Cluj, la doar câteva zile după ce ”stundeţii” au fost învinşi la lovituri de departajare de Sepsi în finala Cupei României. Cu toate acestea, ”Moţul” este pregătit să pună umărul la ascensiunea echipei, după startul dezamăgitor de campionat. 

A fost dat afară Toni Petrea, iar în locul său a venit Ioan Ovidiu Sabău. MM Stoica, Ovidiu Herea şi Dan Udrea au comentat vestea de ieri din Ardeal. 

MM Stoica: ”(n.r. despre demiterea lui Toni Petrea) Da, foarte tare (n.r. ironic). Nu mă aşteptam, mai ales că am văzut şi ce transferuri s-au făcut. Poate au fost aduşi prea mulţi jucători cu experienţă.

Dacă va reuşi Sabău ce a făcut anul trecut, înseamnă că bacheta magică funcţionează. Mă întreb dacă mai era demis dacă Tescan marca şi era 4-4 în meciul cu CFR, dar probabil că da...” 

Ovidu Herea: ”Decizia oricum era în stand by şi se aştepta pasul greşit. Mie mi-a plăcut U Cluj se poate face treaba frumoasă”

Dan Udrea: ”Înteleg că sunt bani foarte mulţi, contractul lui Sabău este unul incredibil. 27.000 de euro pe lună. 37, tot staff-ul”. 

”Moţul”, mai bine plătit decât Reghecampf şi Mandorlini

Odată cu instalarea pe banca Universităţii Cluj, Neluţu Sabău a devenit cel mai bine plătit antrenor din Superligă, relatează Prosport, cu nu mai puţin de 27.0000 de euro pe lună, urmat de Laurenţiu Reghecampf (20.0000 de euro) şi Andrea Mandorlini (18.000 de euro),

Sabău urmează să fie la conducerea băncii tehnice a lui U Cluj începând chiar cu meciul cu Hermannstadt, din etapa viitoare a Superligii.

”Clubul nostru a ajuns la un acord cu Ioan Ovidiu Sabău, care revine pe banca tehnică a Universităţii Cluj. Acesta va conduce echipa la meciul de luni cu FC Hermannstadt din etapa a şaptea a Superligii. Îi urăm bun venit şi îi dorim mult succes în acest nou capitol alături de ”U”!”, a transmis U Cluj, prin Facebook.

Afla mai multe despre: toni petreau clujioan ovidiu sabăusuperligacfr cluj 

viewscnt
Articole similare