Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Se bate Rapid pentru titlu?". Verdictul lui Basarab Panduru după ultimele meciuri ale echipei lui Adrian Mutu | EXCLUSIV

"Se bate Rapid pentru titlu?". Verdictul lui Basarab Panduru după ultimele meciuri ale echipei lui Adrian Mutu | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a remarcat că Rapid Bucureşti câştigă meciuri fără să impresioneze. De asemenea, a fost întrebat dacă echipa s-ar putea înscrie în lupta pentru titlul Superligii.

Basarab Panduru, întrebat dacă Rapid Bucureşti se bate pentru titlul Superligii

Cu 18 puncte şi un meci mai mult disputat, Rapid se află pe primul loc în clasamentul Superligii. După ce a învins-o şi pe U Cluj, echipa giuleşteană a ajuns la patru victorii consecutive.

La final, Basarab Panduru a fost întrebat dacă Rapid Bucureşti s-ar putea lupta pentru titlu, iar fostul fotbalist a fost rezervat, deşi a admis că echipa e periculoasă. 

"Nu ai de unde să ştii ce se va întâmpla, dar cert e că acum Rapid câştigă meciuri, nu neapărat făcând super meciuri. După meciul cu Petrolul, în loc să-şi vadă de greşeli au vorbit despre cum s-au apărat cei de la Petrolul.

Mă aştept să aducă jucători dacă sunt în primele trei, patru. Pare că acum au moral bun, jucând puţin ca la Sepsi, dar cât au trebuit şi au câştigat meciul. Acum meciul cu U Cluj a părut că se duce spre 0-0. Par periculoşi în momentul ăsta", a declarat expertul Orange Sport. 

VIDEO | Rapid Bucureşti - U Cluj 1-0

Rapid a învins, pe teren propriu, formaţia Universitatea Cluj, scor 2-1, într-un meci contând pentru etapa a opta din Superligă.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Dugandzic, din penalti, în minutul 80. Arbitrul Găman a dictat lovitura de pedeapsă pentru un henţ al lui Ispas. 

 

Afla mai multe despre: basarab pandururapid bucuresti u cluj 1-0 

viewscnt
Articole similare