You are here:

Se caută antrenor la Manchester United. Cote la pariuri pentru noul manager al "diavolilor"

Se caută antrenor la Manchester United. Cote la pariuri pentru noul manager al "diavolilor"

Fotbal

Comentarii

Activităţile sportive sunt în pauză forţată din cauza pandemiei de coronavirus care a împânzit planeta, cu precădere vestul Europei.

Acest lucru a afectat evident şi fotbalul, multe cluburi fiind deja în carantină. Competiţiile interne şi cele continentale au fost suspendate, dar marile cluburi se gândesc încă de pe acum la mutările pe care le-ar putea face pentru sezonul viitor. Haideţi să vedem ce spun cotele de la casele de pariuri legat de viitorul manager al lui Manchester United şi cine are cele mai mari şanse să îl urmeze pe Ole Gunnar Solskjaer la cârma clubului de pe Old Trafford.

Se caută antrenor la Manchester United. Cote la pariuri pentru noul manager al "diavolilor"

Cele mai tari bonusuri casino de pe piaţă, alături de cote profitabile şi ponturi sigure, puteţi găsi pe site-ul telekomsport.ro.

Mauricio Pochettino - 1.35

Rămas liber de contract după despărţirea de Tottenham, argentinianul este curtat de marile forţe ale Europei. Faptul că nu are angajament îl face să fie şi mai mult un posibil candidat la funcţia de manager al lui Manchester United. Din 2013 şi până în 2019, Pochettino a antrenat doar în Anglia, la Southampton şi la Tottenham. Pe Spurs a reuşit să o ducă până în finala Ligii Campionilor anul trecut, pe care londonezii au pierdut-o însă cu Liverpool, scor 0-2.

Ponturi sigure şi bilete profitabile puteţi găsi de fiecare dată la recomandarea lui Andrei Dumitru.

Se caută antrenor la Manchester United. Cote la pariuri pentru noul manager al "diavolilor"

Massimiliano Allegri - 6.50

Fără angajament este şi Max Allegri. Italianul în vârstă de 52 de ani nu mai antrenează din 2019, atunci când a părăsit-o pe Juventus. Allegri pare astfel şi el o posibilă variantă de înlocuire a lui Solskjaer. În Serie A, tehnicianul a performat cu AC Milan, căruia i-a adus un titlu şi o supercupă, dar mai ales cu Juve, acolo unde a obţinut cinci titluri, patru cupe, două supercupe şi două prezenţe în finala UCL.

Gareth Southagate - 20.00

Casele de pariuri iau în calcul şi o posibilă venire a lui Gareth Southgate la cârma lui Manchester United. Ar fi însă o surpriză destul de mare având în vedere că fostul fundaş este din 2016 la cârma naţionalei de seniori a Angliei.

Michael Carrick - 20.00

Aceaşi cotă cu Southate o are şi Carrick, în cazul în care şefii „Diavolilor roşii” vor dori să meargă pe acelaşi model şi să pună pe bancă un fotbalist cu ştate vechi la Manchester. Fostul mijlocaş este deja în staff-ul grupării de pe Old Trafford, la echipa secundă a clubului.

Afla mai multe despre: manchester united 

viewscnt
Articole similare