Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se destramă Realul după al treilea trofeu UCL la rând? Gareth Bale a oferit o declaraţie similară cu a lui Cristiano Ronaldo: "Voi vorbi cu impresarul meu"

Se destramă Realul după al treilea trofeu UCL la rând? Gareth Bale a oferit o declaraţie similară cu a lui Cristiano Ronaldo: "Voi vorbi cu impresarul meu"

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a cucerit al treilea trofeu UEFA Champions League la rând şi al 13-lea din istorie. Triumful de la Kiev l-a avut în prim-plan pe galezul Gareth Bale, care a intrat în ultima jumătate de oră a partidei cu Liverpool şi a reuşit o dublă în succesul cu 3-1.

Iar partida de sâmbătă seară ar putea fi ultima pentru Bale în tricoul "albilor". La finalul întâlnirii, atacantul transferat în 2013 de la Tottenham Hotspur a mărturisit că îşi doreşte să joace mai mult şi că se va gândi serios asupra viitorului său.

"Nu ştiu, va trebui să mă aşez la masă cu impresarul meu şi să stăm de vorbă, pentru că am nevoie să joc săptămână de săptămână. Poate voi fi aici, poate nu", a fost răspunsul oferit de atacantul galez, când a fost întrebat dacă va rămâne la Real Madrid.

Apoi, în ciuda celor două goluri marcate, Bale şi-a arătat dezamăgirea pentru că a fost lăsat pe banca de rezerve. "A fost dezamăgitor. Am simţit că meritam să fiu titular. Trebuie să ai un impact atunci când intri pe teren, ceea ce eu am reuşit. A fost un vis devenit realitate să câştigăm trofeul şi să scriem istorie".

În final, Bale a mărturisit că primul gol pe care l-a marcat în partida de sâmbătă a fost cel mai frumos din cariera sa. "Da, mă simt nevoit să spun asta. E un vis devenit realitate să înscriu un astfel de gol la un asemenea nivel. Mereu mi-am dorit să marchez aşa şi a fost minunat că mi-a ieşit. L-am văzut pe Marcelo centrând, înălţimea era perfectă şi mi-am spus: de ce nu? A fost fantastic!".

Formaţia Real Madrid a câştigat, sâmbătă, pentru a 13-a oară Liga Campionilor, a treia oară consecutiv, învingând în finala disputată la Kiev echipa Liverpool, scor 3-1. Zinedine Zidane este primul antrenor care obţine trei trofee europene consecutiv. Cristiano Ronaldo, primul fotbalist din istorie care câştigă de cinci ori trofeul. "Acum vreau să mă bucur, iar zilele următoare le voi da un răspuns fanilor, care au fost mereu alături de mine. A fost foarte frumos la Real Madrid", a spus, la rândul său, Ronaldo la BeIn Sports.

Golurile au fost marcate de Karim Benzema ’51 şi Gareth Bale ’64, ‘83 pentru Real Madrid, respectiv Sadio Mane ’55 pentru Liverpool.

Afla mai multe despre: baleuclreal 

viewscnt
Articole similare