Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se "dezgheaţă" Dorin Rotariu la FCSB? Mihai Stoica anunţă: "O să lucrăm la asta" | EXCLUSIV

Se "dezgheaţă" Dorin Rotariu la FCSB? Mihai Stoica anunţă: "O să lucrăm la asta" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a dezvăluit capitolul la care o să lucreze - el şi echipa - pentru binele lui Dorin Rotariu (28 de ani). Noul transfer al "roş-albaştrilor", Dorin Rotariu, a semnat în urmă cu două zile cu FCSB.

Mihai Stoica a spus despre Dorin Rotariu că "e un copil foarte cuminte, tăcut, intorvertit", însă va avea grijă să încerce să-l "dezgheţe" pe perioada cât este sub contract cu FCSB. Fost fotbalist la Dinamo, Rotariu urmează să debuteze în tricoul "roş-albaştrilor".

Mihai Stoica: "Dorin Rotariu e un copil foarte cuminte, tăcut, introvertit. O să lucrăm la asta"

FCSB a surprins prin aducerea lui Dorin Rotariu, mutare cu care Gigi Becali l-a surprins până şi pe Mihai Stoica, însă e gata să-l vadă la treabă pe fostul fotbalist al lui Dinamo. Oficialul "roş-albaştrilor", a scos la iveală la Orange Sport câteva detalii despre cum l-a găit pe Rotariu după ce a acesta a semnat cu FCSB.

"Ce am aflat de la oamenii cu care am vorbit despre el. Cert este că, ceea ce pot să spun, e că e un copil foarte cuminte. Are 28 de ani, dar are tot figura de la 18 ani. E mic, pare tânăr, nu pare că au trecut anii peste el. E un tip tăcut, introvertit, dar o să am grijă să lucrăm la asta", a spus Mihai Stoical, la Orange Sport.

Dorin Rotariu ar putea să debuteze la FCSB în primul meci după pauza pricinuită de meciurile echipei naţionale a României, cu Belarus şi Andorra. FCSB joacă pe teren propriu împotriva lui FC Voluntari, pe 22 octombrie, de la ora 21:00.

La FCSB, Dorin Rotariu va avea un salariu de 20.000 de euro pe lună şi va evolua cu numărul 29 pe spate.

Afla mai multe despre: mihai stoicadorin rotariufcsb 

viewscnt
Articole similare