Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se dezlănţuie iadul. Oltenii iau cu asalt Ploieştiul pentru meciul din Cupă: ”Spaima voastră noi o să fim!

Se dezlănţuie iadul. Oltenii iau cu asalt Ploieştiul pentru meciul din Cupă: ”Spaima voastră noi o să fim!

Superliga

Comentarii

FC U Craiova şi Petrolul Ploieşti se vor duela în CUpa României. Înaintea întâlnirii directe, fanii prahoveni au vandalizat sediul oltenilor.

Acum, suporterii Craiovei anunţă că vin în număr mare la Ploieşti.

Supoterii celor două echipe nu se suportă şi se anunţă rivalitate mare la meciul din Cupa României, care va avea loc marţi de la ora 19:45. 

„Marţi, Ştiinţa joacă în deplasare! Ne amintim toţi cu plăcere şi nostalgie de momentele când echipa noastră ridica deasupra capului Cupa României. Anul acesta primul adversar este Petrolul, echipă care are doar amintiri neplăcute cu noi şi care urmează să mai primească o lecţie de la olteni. 

Deplasarea se face cu trenul, întrunirea urmând să aibă loc începând cu ora 11:00 în gară, trenul IR 1824 plecând la ora 12:30 spre Ploieşti. Vă sfătuim să vă luaţi biletele din timp, începând inclusiv de azi. Suporterii Ştiinţei din Bucureşti sunt aşteptaţi începând cu ora 16:00 în Gara de Nord, urmând să plecăm împreună spre Ploieşti la ora 16:40 cu trenul IR 1529. 

Preţul unui bilet la meci este de 8 lei, iar testele rapide se vor putea realiza şi la stadionul Ilie Oană, lângă sectorul oaspeţilor. Toată lumea la Ploieşti!”, au anunţat suporterii din Peluza Sud 1997. 

Fanii Petrolului au vandalizat sediul lui FC U Craiova

FC U Craiova şi Petrolul Ploieşti se pregătesc pentru un duel în Cupa României. Campioana din Liga 2 din ultima stagiune înfruntă o formaţie cu pretenţii ed promovare în actualul sezon, iar ”lupta” a început dinaintea partidei.

Galeria Petrolului a vandalizat sediul lui FC U, scriind pe pereţii acestuia.

Fanii Petrolului au vandalizat sediul lui FC U Craiova! Reacţia lui Mititelu jr.: ”Mi se scrie pe casă de când aveam 10 ani”

Afla mai multe despre: fc u craiovapetrolul ploieşticupa româniei 

viewscnt
Articole similare