Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se face transferul lui Nicolae Stanciu. Mijlocaşul român pleacă de la Slavia Praga şi merge în oraşul din care a pornit pandemia de COVID-19

Se face transferul lui Nicolae Stanciu. Mijlocaşul român pleacă de la Slavia Praga şi merge în oraşul din care a pornit pandemia de COVID-19
Comentarii

Nicolae Stanciu este foarte aproape de o despărţire de Slavia Praga chiar din această iarnă, conform informaţiilor apărute în presa din Cehia.

Deşi a declarat, la începutul acestei luni, că va rămâne la Slavia Praga până în vară, Nicolae Stanciu este foarte aproape de o despărţire de campioana Cehiei. Conform presei locale, mijlocaşul român a ajuns la un acord cu Wuhan, echipă care s-a salvat cu mari emoţii de la retrogradare în sezonul recent încheiat.

"Nicolae Stanciu urmează să se îndrepte către Wuhan FC, din China. Surse din culise confirmă informaţia. S-a ajuns la un acord final după lungi negocieri care s-au încheiat joi, după miezul nopţii.

Oficialii clubului chinez se află în Praga încă de luni. Conducerea Slaviei ar fi obţinut o ofertă profitabilă de patru milioane de euro. Adică suma pe care a trebuit să o plătească când l-a cumpărat pe fotbalist în urmă cu doi ani şi jumătate” , au scris jurnaliştii de la sport.cz.

Nicolae Stanciu a dezvăluit, la începutul lunii, că este pregătit să câştige din nou campionatul Cehiei alături de Slavia Praga, unde spera ca va rămâne cel puţin până în vara acestui an.

"Am câştigat tot ce era de câştigat. Mai am un an şi jumătate de contract. Chiar nu ştiu ce o să se întâmple, ştiu doar că cei de aici mă apreciază, antrenorul mă place. Nu ştiu ce se va întâmpla dacă voi primi vreo ofertă.

La fel s-a întâmplat şi în vară când am avut o ofertă de a pleca, dar antrenorul a decis să nu mă lase să plec. Nu depinde de mine, eu mă simt foarte bine aici. Dacă o să rămân, şi sunt sigur că o să rămân până la vară, voi face totul să câştigăm un nou campionat" , declara Nicolae Stanciu, la începutul lunii, pentru as.ro.

Wuhan FC s-a salvat cu mari emoţii de la retrogradare în sezonul recent încheiat, fiind prima echipa deasupra liniei roşii a clasamentului.

Nicolae Stanciu a început fotbalul la Unirea Alba Iulia, iar în 2011 s-a transferat la FC Vaslui, unde a reuşit să impresioneze cu evoluţiile sale în Liga I. După doar doi ani, a urmat transferul la FCSB, alături de care a obţinut performanţe importante pe plan intern şi la nivel european. Meciurile bune făcute în tricoul roş-albaştrilor i-au adus transferul la Anderlecht, în 2016, însă, după un an şi jumătate, Nicolae Stanciu a semnat cu Sparta Praga, unde a stat un singur an.

În iarna anului 2019, mijlocaşul român a fost cumpărat cu 10 milioane de euro de Al Ahli, din Arabia Saudită, iar după doar şase luni, în schimbul sumei de patru milioane de euro, Nicolae Stanciu a semnat cu Slavia Praga.

  • 6 goluri şi 8 pase decisive a reuşit Nicolae Stanciu în actuala stagiune pentru Slavia Praga, în toate competiţiile
  • 7 milioane de euro valorează Stanciu, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: nicolae stanciu 

viewscnt
Articole similare