Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se face transferul mult aşteptat! După declaraţiile lui Mbappe, Real Madrid anunţă: ”În ianuarie vom avea mai multe detalii despre situaţia lui”

Se face transferul mult aşteptat! După declaraţiile lui Mbappe, Real Madrid anunţă: ”În ianuarie vom avea mai multe detalii despre situaţia lui”

Real Madrid

Comentarii

Preşedintele Realului, Florentino Perez a vorbit despre posibilul transfer al lui Kylian Mbappe Lotin la Real Madrid

În iarnă, francezul va avea posibilitatea de a negocia cu orice echipă, deoarece înţelegerea lui va expira la finalul sezonului. Starul de la Paris a oferit recent un interviu mai amplu în Franţa în care a vorbit despre transferul ratat la Real Madrid. Campionul mondial a fost uimit de declaraţiile preşedintelui lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, care a garantat că Mbappe nu va pleca niciodată gratis la club. De asemenea, el a recunoscut pentru prima dată că va pleca de la PSG, la finalul acestui sezon.

”Am cerut să plec de la PSG, pentru că, din momentul în care nu mi-am mai dorit prelungirea, am vrut ca clubul să obţină o sumă în schimbul meu, astfel încât să poată aduce un înlocuitor de calitate. Acest club mi-a dăruit multe, am fost mereu fericit în cei 4 ani petrecuţi aici şi încă sunt” a mărturisit Mbappe.

Legat de posibilul transfer al lui Kylian Mbappe, preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez a explicat:

”În ianuarie vom avea noutăţi despre cazul Mbappe. Sperăm ca până la 1 ianuarie, totul să se soluţioneze” a anunţat preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez.

Preşedintele a vorbit şi despre situaţia stadionului Santiago Bernabeu: ”Va fi un punct de întâlnire pentru întregul oraş Madrid. Nu, există un stadion similar şi care se află în centrul unui oraş mare ca al nostru” a mai spus oficialul madrilenilor.

Afla mai multe despre: florentino perezreal madridmbappetransferuri 

viewscnt
Articole similare